Se videoen: Er der kærlighed i luften i 'Divaer i junglen'?

I næste afsnit af 'Divaer i junglen' kunne det godt tyde på, at kærligheden snart blomstrer mellem to af deltagerne. Det er i hvert fald ønsketænkning for Mogens, der har har et godt øje til Rikke

I mandagens afsnit af realityprogrammet 'Divaer i junglen' lægger Mogens bestemt ikke skjul på, at han synes, at holdkammeraten Rikke Chili er sød - og så har hun flot forparti.

Fra begyndelsen af programmet har Mogens og Chili snakket godt sammen og tilbragt en del tid sammen. I videoklippet fortæller Mogens, at han har fået et godt øje til den storbarmede realitydeltager. Om følelserne er gengældt, får man dog ikke noget at vide om endnu.

Realitystjerne overrasker i 'Paradise Hotel': Pigerne skal have girlpower

Mogens er bestemt heller ikke i tvivl, da diamanten, for den bedste indsats i sidste konkurrence, skal uddeles blandt holdkammeraterne. Rikke modtager diamanten med opbakning fra de øvrige holdkammerater.

Mogens ræsonnerer, at det i øvrigt taler til Rikkes fordel, at hun har gode kasser, mens holdkammeraten Dennis smiler skævt til ham og kalder ham for grisebasse.

Se den sjove video her.

 

'Divaer i junglen' vises mandag kl. 20:00 på TV3.

Jungle-diva bombarderes med penis-billeder