Sexskandale stopper tv-optagelser

To ublufærdige deltagere smed tøjlerne og gav de seksuelle lyster frit løb i det amerikanske tv-show 'Bachelor in Paradise'

DeMario Jackson og Corinne Olympios' hede sexuelle eskapader har sat en stoppe for optagelserne til det populære amerikanske realityprogram 'Bachelor in Paradise'. Her ses sidstnævnte på den røde løber i sidste måned. Video: Splash

Alt var klappet og klart til optagelserne af den fjerde sæson af det populære amerikanske realityprogram 'Bachelor in Paradise'.

Alle tv-showets deltagere var allerede blevet indlogeret på et overdådigt og luksuriøst feriested i Mexico. Men tv-tilrettelæggerne nåede dårligt nok at råbe: 'Action!', før der blev lukket ned for hele baduljen...

Spin-off serien på de to velkendte udsendelser 'The Bachelor' og 'The Bachelorette' er i forvejen kendt for sine saftige intriger og hede affærer, men denne gang nåede producerne altså knap nok at få det første afsnit i kassen, før de selv fik kaffen grueligt galt i halsen.

På den allerførste dag for optagelserne til 'Bachelor in Paradise' opstod der nemlig ifølge TMZ særdeles sød musik mellem to af programmets deltagere. Romancen udviklede sig hurtigt fra et ellers 'uskyldigt' stævnemøde på en bar til en intens og hæmningsløs kærlighedsakt i en nærtliggende pool.

Bobbi Kristinas eks anholdt for vold og kidnapning

Artiklen fortsætter under billedet...

Oralsex på tv
Nattens frække eskapader mellem de to kærlighedsfulde kombattanter fik efterfølgende én af tv-showets producere til at indberette en klage over den utilstedelige opførsel til Warner bros., som står bag det amerikanske dating-program.

Det startede ifølge TMZ med en heftig omgang kysseri mellem DeMario Jackson og modellen Corinne Olympios, der til sidst endte med at overgramse hinanden på en mexicansk beværtning. Derefter valgte de to turtelduer at smide tøjet og sammen hoppe nøgne i swimmingpoolen, hvorefter de angiveligt skulle have fortsat deres vovede og seksuelle akt.

Der blev gramset, gnubbet og givet finger i stor stil, skriver TMZ.

Artiklen fortsætter under billedet...

DeMario Jackson har desuden forklaret til TMZ, at det var Corinne Olympios der for rullende kameraer lagde an til oralsex ved at placere hans hoved i sit skød. Men på grund af aftenens store alkoholindtag havde han derimod ikke kræfter nok til at knalde med sin date, forsikrer han. Det hersker der dog delte meninger om.

Ærlig filmstjerne indrømmer: Aner ikke hvad filmen handler om

Ingen skrupler
Selv om de to dristige deltagere ikke havde nogen alvorlige moralske skrupler dagen derpå, så blev de alligevel indkaldt til en alvorssnak og en løftet pegefinger fra tv-showets skabere. Og nu er Warner Bros. altså i gang med at undersøge, om der er foregået noget utilladeligt eller uacceptabelt, som ikke kan vises på amerikansk tv.

Derfor er optagelserne til det populære realityprogram stoppet og standset på ubestemt tid. I første omgang blev DeMario Jackson og Corinne Olympios beordret til at forlade programmet, og siden har resten af deltagerne fået samme besked.

Warner Bros. har indtil videre ikke kommenteret DeMario Jacksons udlægning af historien og hverken be- eller afkræftet om optagelserne til tv-showet bliver genoptaget.

Corinne Olympios Foto: ABC/Mitch Haaseth
Corinne Olympios Foto: ABC/Mitch Haaseth

DeMario Jackson. Foto: ABC/Craig Sjodin
DeMario Jackson. Foto: ABC/Craig Sjodin
 

Seneste nyt

Partimoder Pia kan ikke slippe magten

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.