Skilsmisse ikke længere et tema

Luksusfælden: Thomas og Christine har fået styr på forholdet - og økonomien

- Skilsmisse? det er slet ikke på tale længere, siger Christine fra aftenens 'Luksusfælden'.

Hun har ellers flere gange truet samleveren, Thomas, med at flytte fra ham, hvis han ikke begyndte at tage med-ansvar for parrets økonomi, der mildest talt har sejlet.

Gælden er løbet op 1,1 mio. kroner, og hvis ikke de tog sig sammen, kunne de se frem til et liv med bundløs gæld.

Men det har TV3-eksperterne, Carsten og Mette, vendt om på, og sjældent har man mødt nogen mere tilfreds med udfaldet, end den Christine giver udtryk for.

TV: Luksusfælden: Værterne giver par tørt på

TV: Luksusfælden: Pengene blev brugt på druk

- Det går rigtigt godt. Vi har fået overskud til vores forhold, til børnene, til det hele, siger Christine, og parret følger stort set det budget, de fik lagt af eksperterne.

I den udstrækning, de ikke gør det, handler det om, at de sparer ekstra.

For smøgerne er ikke helt lagt på hylden, og så valgte de også at få deres ene hund, 10-årige Misty, tilbage, efter at de havde haft afleveret deres i alt tre hunde på en kennel.

Lønnen lokkede Amalie til reality-ja

- De 100 kroner om måneden det koster, sparer vi bare et andet sted. Det var for hårdt  at sige farvel til en så gammel og trofast hund, og det bragte megen glæde i familien, ikke mindst hos børnene, at vi tog den tilbage.

Stadig arbejdsløs
- Har I viden om, hvad der er sket med de to andre hunde og de to katte?

- Kattene overtog min veninde, så dem har vi stadig adgang til. De to hunde er kommet videre hos andre ejere. Det er vi helt trygge ved.

- Og er det slut med impulskøbene?

- Ja, det er det. Det ville da også være tosset at fortsætte med at ødsle efter selv at have henvendt os til programmet, siger Christine, der stadig leder efter arbejde efter sin barsels-periode.

- Jeg sender den ene ansøgning efter den anden indenfor detailhandel, hvor jeg tidligere har været chef, men indtil videre uden held.

- Det var ellers en betingelse i budgettet?

- Ja, men så sparer vi bare yderligere på diverse-kontoen. Vi lider ingen nød.