Susan K suttede Nikita Klæstrups bryster

Der var kamp om at få mest opmærksomhed til Reality Awards i går

Hør Nikita Klæstrup fortæller på den røde løber, at hun vil undgå at gøre noget vildt til Reality Awards. Det var i hvert fald planen, før det hele løb løbsk.

Nikita Klæstrup: Sådan fik hun nettet til at gå amok... igen

I aftes var der uddeling af statuetter til Reality Awards i Wallmans i København, og historierne om reality-deltagerne bliver ved med at rulle ind i takt med, at alkoholtågerne fordamper sig.

Mest omtale i aftes løb Nikita Klæstrup med, da hun troppede op i en kjole, der bestemt ikke overlod meget til fantasien. Hun var nedringet til nær navlen, og der var frit udkig til størstedelen af hendes yderst velsiddende barm.

Nikita stjal billedet: - Det er jo bare en pæn kjole

Reality Awards: Nikita i ny chok-kjole

Den eneste, der gav Nikita Klæstrup kamp til stregen om opmærksomheden, var Realitybaben, Nicole Brøggler, der lige pludselig stod helt topløs på den røde løber, mens hendes frisør, Danni Sigen slikkede hendes bryster. Og lige pludselig var alle fotografers øjne vendt mod det umage par, som forsøgte at toppe sidste års entré, hvor Nicole Brøggler kun ankom iført en klat maling og senere en buttplug med hestehale.

Nicole Brøggler havde magten over Danni Sigen, da hun fjernstyrede det æg, som han havde i sin anus. (Foto: Mogens Flindt)
Nicole Brøggler havde magten over Danni Sigen, da hun fjernstyrede det æg, som han havde i sin anus. (Foto: Mogens Flindt)
 

Reality-baben fik suttet bryster på den røde løber

Reality-baben med buttplug i numsen

Nicole Brøggler og Danni Sigen beholdt førertrøjen om mediernes opmærksomhed, da han pludselig måtte forlade showet og køre på skadestuen, fordi et vibrerende æg, han havde i sin anus, og som Nicole Brøggler styrede med en fjernbetjening, havde sat sig fast i hans tarm.

Buttplug-Danni fra hospitalet: Derfor gik det galt

Senere fik Nikita Klæstrup dog igen hevet fotograferne over til sig, da hun gav sig til at råsnave den nyligt single og 19 år ældre Oliver Bjerrehuus i baren.

Parret hævdede begge, at de ikke er kærester, da de kun har kendt hinanden en uges tid, og så kan Oliver Bjerrehuus dårligt have noget imod, at Nikita Klæstrup senere benyttede sig af samme strategi som Nicole Brøggler og fik vasket sin brystvorte med en tunge - dog ikke af Danni Sigen - men af den tidligere 'Paradise Hotel'-deltager, Susan K.

Og dermed er konkurrencen om, hvem der ender med at tage prisen som den mest omtalte deltager til årets Reality Awards, endnu åben.......

(Privatfoto)
(Privatfoto)
 

Se Nikita Klæstrup og Oliver Bjerrehuus råsnave i klippet herover