Thea smadrede 'det meste af Viborg på fire timer'

Aftenens par i 'Luksusfælden' bærer rundt på en blakket fortid

Det unge par med ondt i økonomien. (Foto: TV3)
Det unge par med ondt i økonomien. (Foto: TV3)

Det unge par i aftenens 'Luksusfælden', Thea og Mickei på 23 og 26 år, bærer rundt på en blakket fortid, som de forsøger at flygte fra.

Det vil sige... Det er mest Thea, der har båret sig tåbeligt ad, og det rammer dem nu som en boomerang i nakken med en kæmpegæld, som de hverken kan overskue eller se nogen vej ud af.

diverse Luksusfælden: Folk er døde for mindre

Den unge familie bor i Herning, men det gør den kun for at slippe væk fra Viborg, hvor Thea i en brandert sammen med nogle venner/veninder gik amok og 'på fire timer smadrede det meste af Viborg', som det hedder i programmet.

800 kr. i minuttet
Et hærværk af dimensioner, som hun selv gætter på har forårsaget regninger på mellem 200. og 400.000 kroner. Penge, hun ganske vist ikke er ene om at skulle betale - de var flere om hærværket - men som eksperterne, Mette og Jan, påpeger, så hæfter hun for gælden, hvis de andre 'skyldige' ikke kan betale.

Den lille familie med de to TV3-eksperter, Jan og Mette. (Foto: TV3)
Den lille familie med de to TV3-eksperter, Jan og Mette. (Foto: TV3)
 

Nu viser regningen sig 'kun' at være på 194.000 kroner - 800 kr. i minuttet - men det er jo også alvorligt nok, når der er så meget andet, der heller ikke fungerer i familien.

F.eks. har hverken Thea (hun er på barsel) eller Mickei arbejde - han sover længe om morgenen, spiller computer dagen lang og bidrager i øvrigt kun ganske begrænset til dagligdagen i familien.

Computer for vigtig til salg
Samtidig bruger parret penge, som hænger de på træerne. Colaer, chips og smøger tynger på budgettet sammen med bilen, som ikke mindst Mickei mener er vigtig for jævnligt at kunne besøge venner og familie i Viborg.

John og Pia skal vælge, hvad de vil gøre for at skrabe penge nok sammen til budgettet. (Foto: TV3) TV3underholdning Luksusfælden: Du burde skamme dig

TV 'Luksusfælden': Brugte 33.000 på byture

Derimod er familien stort set uden forsikringer af nogen art, der betales ikke licens - og der betales i det hele taget ikke regninger i nævneværdig grad.

Og så skal den lille også døbes, men hvor skal pengene til det komme fra. Mickei tilbyder at sælge sin computer, men det vil Thea alligevel ikke gå med til. Det er de for vigtig for ham til at gøre.

Så skal der jo findes på noget andet, og skeen skal kort sagt i den anden hånd, hvis ikke parret skal sidde tilbage i en gældsfælde, som de aldrig vil kunne slippe ud af.

Se, hvad der sker.

'Luksusfælden' på TV3 i aften kl. 20.00.

 

48 kommentarer
Vis kommentarer