Trine fra nøgendating skal giftes

Hun fandt ikke kærligheden som splitternøgen single i datingprogram, men den er dukket op efterfølgende

Trine fandt ikke lykken med Oso i TV3's nøgen-kærlighedseksperiment, men nu er der planer om bryllup og børn. (Foto: TV3)
Trine fandt ikke lykken med Oso i TV3's nøgen-kærlighedseksperiment, men nu er der planer om bryllup og børn. (Foto: TV3)

Hun har blot kendt sin kæreste i 12 dage, men der er ingen tvivl i den 35-årige spirituelle Trines sind. Hun har fundet mandet i sit liv.

-  Vi har de samme krøllede hjerner. Han er simpelthen så sjov, fortæller Trine om sin jyske kæreste.

Oso var ikke manden i mit liv
I aftes kunne seerne på TV3 følge med i, hvordan hun blev valgt af singlefyren Oso i nøgendating-realityshowet 'Adam & Eva'. Men selv om der var en umiddelbar gnist mellem de to singler, så blev det aldrig til en flammende kærlighed.

- Oso var så sindssygt romantisk, siger Trine, der dog meddelte den mørke venezuelaner, at han ikke var manden i hendes liv. 

-  Vi var kærester i et døgn, og så kom vi hjem, og så kom dagligdagen tilbage. Oso har været her en gang og mødte også min datter, men jeg kunne godt mærke, han er min bror, mere end han er min kæreste, sagde Trine efter programmet.

(Artiklen fortsætter under videoklippet)

TV: Sådan gik det Oso og Trine efter nøgendating

Men oplevelsen på den vindblæste, øde græske ø gjorde alligevel noget godt for Trine. Hun åbnede op for at lade kærligheden komme ind i sit liv igen efter mere end to år i frivillig cølibat efter fødslen af sin datter.

- Jeg tog afsted som mor og kom hjem som kvinde.

Optagelserne til tv-progammet skete midt i september, og efter den korte flirt med Oso bankede et par andre fyre på døren og blev lukket ind i Trines hjerte. Men ingen af dem var den rigtige. Han dukkede til gengæld op den 5. februar på et kursus om nærvær og passion, som Trine deltog i.

- Vi var som teenagere i den weekend, siger Trine, der griner uafbrudt med sin nye kæreste, der også arbejder med og dyrker de spirituelle sider af livet.

Latterlig maskulin
- Han er det hele. Han er høj, lækker og latterlig maskulin. Jeg har aldrig været så forelsket, siger Trine, der på trods af at parret har kendt hinanden i mindre end 14 dage, slet ikke har tvivl om en fælles fremtid med den 40-årige alenefar.

- Vi har talt om at flytte sammen, få børn og gifte os - mange gange. Vi vil lave konceptbryllupper i hele verden, siger den glade, nyforelskede kvinde, der siden deltagelsen i reality-programmet har fundet sin hylde som coach, foredragsholder og også er påbegyndt en sexolog-uddannelse hos Joan Ørting.

- Her lærer jeg meget om selvværd og selvtillid, siger Trine, der i gårsdagens tv-program fremstod jaloux på sin konkurrent, Anjas bryster, der pludselig dukkede op på den øde ø.

TV: Nøgendating: Jaloux på flotte bryster

- Jeg vil ikke sige, at jeg var usikker på min egen krop, men jeg vil sige, at jeg syntes ikke, min krop var den lækreste i verden, fortæller Trine og fortsætter:

- Men det var faktisk også for at være lidt overskudsagtig, for jeg vidste bare, at det, de gerne ville have, var drama og eksklusion. Det var provokation. Jeg ved godt, at drama sælger, siger Trine, der ellers kun har ros til produktionen bag programmet.

 

Mørke Oso skulle vælge mellem rødhårede Anja og blonde Trine. (Foto: TV3)
Mørke Oso skulle vælge mellem rødhårede Anja og blonde Trine. (Foto: TV3)

(Se i tv-klippet herunder, hvordan Trine og Anja taler om deres bryster)

Seneste nyt

Partimoder Pia kan ikke slippe magten

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.