TV3 viser Caroline Fleming-løgn

Eksbaronessen får smurt tykt på over for veninderne, da hun vil fremhæve sin kendisstatus i hjemlandet

Pressen står klar i lufthavnen. (Foto: TV3)
Pressen står klar i lufthavnen. (Foto: TV3)

I aftenens afsnit af 'Ladies of London' på TV3 får seerne Caroline Fleming at se på dansk jord.

Realityprogrammet er nemlig nået til det afsnit, hvor Caroline Fleming skal vise sine fisefornemme veninder sit fødeland, og den får ikke for lidt, når eksbaronessen koketterer som berømthed.

Ekstra Bladet skrev allerede i november, hvor programmet løb hen over skærmen på de amerikanske tv-stationer, at folkene bag Caroline Flemings show havde adviseret Se og Hør om at stå klar i lufthavnen, så der kunne komme vitalitet til fortællingen om, at hun er kongelig, baronesse og berømthed.

- Alle disse paraparzzier og journalister. Jeg vidste slet ikke, at Caroline Fleming var så berømt, siger en af veninder, som altså ikke vidste, at den enlige fotograf og journalist fra ugebladet var blevet tilkaldt af tv-produktionen.

Se venindernes benovelse over Carolines 'berømmelse' i tv-klippet øverst

- Det bliver kun værre, for nu da de (paparazzierne, red.) ved, at vi er her, vil nyheden brede sig hurtigt. Og det vil blive svært for os at have noget privatliv, siger Caroline Fleming som advarsel på, hvad der kan vente damerne under deres ophold i Danmark.

Tv-baronessen lyver i tv-serie

For at understrege, i hvor høj grad hun forfølges af paparazzier, fortæller Caroline Fleming sine veninder i programmet, at interessen fra mediernes side var årsagen til, at hun flyttede til England.

- I Danmark er der så mange paparazzier, så at rejse til England var en meget bevidst beslutning. Jeg ville være den person, jeg er, uden konstant at blive set og bedømt af andre, siger hun blandt andet.

Flyttede ti år før
Men som Ekstra Bladet tidligere har afsløret, at det er en sandhed med modifikationer.

Caroline Fleming flyttede nemlig sin adresse til England 1. juli 1995, og første gang, hun optræder i en artikel, er i 2005 - altså ti år senere.

(Se en af veninderne få nok af Caroline Flemings divanykker i tv-klippet herover)

Caroline Fleming leger også turistfører i København og fortæller om sin forfader, Niels Juel, som fik Valdemars Slot på Tåsinge som en gave for sin indsats mod den svenske flåde. Se tv-klippet herunder

Så mange millioner har tv-baronessen tabt

Tv-baronessen: Min skilsmisse var ikke velset

'Ladies of London' vises på TV3 klokken 22