TV3's mest sete program vender tilbage på skærmen

TV3-klassikeren 'Luksusfælden' har allerede ti år på bagen, men det forhindrer ikke tv-kanalen i at producere endnu en sæson

Det populære tv-program 'Luksusfælden' får endnu en sæson hos TV3. Foto: TV3
Det populære tv-program 'Luksusfælden' får endnu en sæson hos TV3. Foto: TV3

Det populære tv-program 'Luksusfælden' har i hele 18 sæsoner og med mere end 200 afsnit været et af TV3's vel nok største flagskibe gennem de seneste mange år.

I tidens løb har programmets velkendte ekspert-team hjulpet adskillige danskere – hele 220 familier gennem de sidste 10 år – med at få styr på deres dårlige økonomi. Og nu har tv-kanalen altså besluttet sig for at flere ubehjælpsomme borgere i fremtiden fortsat kan søge hjælp og fornuftige råd hos de alvidende økonomi-orakler.

De skrantende privatøkonomier kan derfor med god grund ånde lettet op. Hjælpen er nær, hvis man altså tør at søge deltagelse i det yndede forbrugerprogram.

Artiklen fortsætter under billedet...

Det sidste 'Luksusfælden' i denne omgang var på besøg i Middelfart hos 'transpersonen' - sådan omtaler hun sig selv - Kristina, der egentlig er mand og hedder Kristian.
Det sidste 'Luksusfælden' i denne omgang var på besøg i Middelfart hos 'transpersonen' - sådan omtaler hun sig selv - Kristina, der egentlig er mand og hedder Kristian.
 

Så du med, da den 61-årige transperson fra Middelfart deltog i 'Luksusfælden'. Kristina, som hun kaldte sig selv, skyldte over tre millioner kroner væk efter to konkurs-ramte firmaer og to huse i byen, hun ikke kunne slippe af med.  Den store gæld og manglende evne til at stille udlændingestyrelsen med den nødvendige økonomiske sikkerhed, fik eksperterne til at give den glasklare melding til Kristina: Ethvert håb om familiesammenføring med den ghanesiske kone var ren utopi.

 

Blandt de mest sete programmer
– Jeg kan godt bekræfte, at der kommer en sæson 19 af 'Luksusfælden' til efteråret, som vi er i gang med nu. Og det tegner rigtig godt for sæsonen, så man kan roligt glæde sig, fortæller programmets presseansvarlige hos TV3, Mette Barnes, til Realityportalen.dk.

TV3-klassikeren har da også haft godt med vind i sejlene i den netop afsluttede sæson. 'Luksusfælden' har nemlig været blandt de mest sete programmer på kanalen i år – kun overgået et par enkelte gange af Linse Kesslers gøren og laden i reality-showet 'Familien fra Bryggen'.

Sidste tirsdag samlede 'Luksusfælden' 223.000 seere hjemme foran tv-skærmen. Men i den seneste sæson har programmet ofte ligget og trukket omkring 250.000 seere til de digitale økonomi-lektioner. I uge 16 tunede hele 297.000 seere ind på kanalen for at se med. Og det er med stor sandsynlighed de positive seertal, der har fået TV3 til at søsætte en spritny sæson med finansielle kvaler.

Jannik og Malene fra Viborg får hjælp fra 'Luksusfælden'. Foto: TV3
Jannik og Malene fra Viborg får hjælp fra 'Luksusfælden'. Foto: TV3
 

Så du med, da 28-årige Jannik fra Viborg kom med denne kontroversielle udmelding i et afsnit af 'Luksusfælden': - Jeg har prioriteret cigaretter frem for regninger, det er min måde at slappe af på, sagde Jannik, der af samme grund ikke betalte børnebidrag til sin fireårige søn.

Luksusfælden: Dropper børnepengene, men har råd til smøger  

Teamet mister et medlem
Fem kyndige eksperter har medvirket i den seneste sæson af 'Luksusfælden': Jan Swyrtz, Mette Reissmann, Carsten Linnemann, Kenneth Hansen og Louise Frost agerede alle brandslukkere i sendefladens primetime tirsdag aften.

Over for Realityportalen.dk har TV3 ikke villet afsløre, hvordan det kommende ekspert-team vil tage sig ud. Men en ting er sikkert, og det er, at Louise Frost ikke gør comeback i den kommende sæson. Men ifølge Realityportalen.dk vil de resterende medlemmer stadig deltage.

– Jeg er også med i den kommende sæson, ja. Jeg er glad for at være med, og jeg er glad for at hjælpe de folk, der faktisk ønsker at få vores hjælp. Når vi kommer ud til nogle deltagere, der ikke bare forventer, at vi drysser lidt tryllestøv ud over det hele, og at der så er styr på det, men faktisk også selv smider noget i puljen, så er det en fantastisk oplevelse, siger Kenneth Hansen til Realityportalen.dk.

Luksusfælden: Se hvor utroligt mange liter Pepsi hun drikker om året

Selv #metoo-entusiastiske kvinder må medgive

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.