Zangenberg i nøgenshow: Jeg er blufærdig

Den 26-årige skuespiller ville ikke turde nøgendate, men mener sagtens at hun kan være vært på det nye program, 'Adam og Eva'

Hør Julie Zangenberg fortælle om, hvordan det var at være værtinde på et tv-show for første gang. (Video og redigering: Per Rasmussen)

Umiddelbart virker Julie Zangenberg ikke som den sky, bornerte type.

Hun har trods alt medvirket i teaterforestillingen 'Pornotopia' og filmen 'Viceværten', hvor hun ikke ligefrem blev overophedet af at have for meget tøj på.

Men privat er virkeligheden en anden.

Se klippet: TV3-deltagere HELT nøgne i datingshow

- Som privatperson er jeg ret blufærdig, og nøgenhed er ikke noget, jeg har super nemt ved, siger hun til Ekstra Bladet og tilføjer:

- Men der er nogle roller, hvor jeg føler, at det hører til. Som skuespiller vil jeg hellere turde kaste mig ud i sådan nogle ting, end at blive ekstremt hæmmet og ikke turde fortælle historien fuldt ud.

- Men med det sagt så er det en meget kontrolleret del af min kontrakt, når der skal laves sådan nogle ting. Det bliver holdt meget sobert med få mennesker i rummet, og jeg ved på forhånd, hvad der skal laves og så videre. Så det er lidt en blanding af, at jeg er meget privat, men hvis det er noget en rolle kræver, så er jeg villig til at snakke om det.

Dillere og babser på TV3: - Sådan er vi født

Her kan du se et klip fra aftenens afsnit af 'Adam og Eva'.

I aften har datingshowet 'Adam og Eva', hvor Julie Zangenberg er værtinde, premiere. Her smider deltagerne alt og viser sig nøgne frem på nationalt tv, men værtinden beholder dog kludene på.

Hun ville aldrig turde være deltager i programmet.

- Nej, det ville jeg slet ikke. Jeg er slet ikke lige så modig som dem, siger hun.

Julie erklærer sin kærlighed til Bendtner

Her kan du se endnu et klip fra aftenens afsnit af 'Adam og Eva'. 

Hun mener ikke, at hendes rolle som vært handler om at være nøgen eller påklædt, men om at kunne finde frem til, hvorfor deltagerne har valgt at tage springet ud i nøgendating.

- Det er det samme som journalister, der er beredte på at snakke med en masse forskellige mennesker, der gør ting, som de aldrig selv kunne finde på at gøre. Det handler om at være interesseret i mennesket og finde ud af, hvad det er, der bevæger personen, og hvorfor folk gør, som de gør. Så handler det om at prøve at forstå det og så formidle det videre, siger Julie Zangenberg og fortsætter:

- Jeg følte slet ikke at det var et problem. Jeg tror nærmere, at det var smart, at det var en person, der også selv stod og tænkte, 'hvordan gør I det her, hvorfor gør I det, og hvor finder I modet til det?'

'Adam og Eva' har premiere i aften klokken 21 på TV3.

Okman: Orv, der er patter i fjernsynet

Julie Zangenberg er selv meget blufærdig, men smider gerne tøjet på film eller teater, hvis det hører naturligt sammen med rollen. (Foto: Per Rasmussen)
Julie Zangenberg er selv meget blufærdig, men smider gerne tøjet på film eller teater, hvis det hører naturligt sammen med rollen. (Foto: Per Rasmussen)

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Nej Lars, dansk politik har ikke brug for dig – det er omvendt