61-årig transperson i Luksusfælden: Ghanesisk kone eller tvangsauktioner

Kristina hedder i virkeligheden Kristian, men begge personer er økonomisk til rotterne

Aftenens sidste 'Luksusfælden' i denne omgang er på besøg i Middelfart hos 'transpersonen' - sådan omtaler hun sig selv - Kristina, der egentlig er mand og hedder Kristian.

Intl. kendte +størrelse-model smider det hele

- Når jeg tager på arbejde, er jeg Kristian, men helst er jeg Kristina døgnet rundt. Det kan bare ikke lade sig gøre med det ind i mellem snavsede job, jeg har, siger maskinmesteren til TV3-eksperterne, Carsten Linnemann og Kenneth Hansen.

Danske kendte Anne Gadegaard viser hud igen: Jeg bliver rigtig flov

Men køns-bestemmelsen er én ting, noget andet er hendes økonomi, der er helt til rotterne. Hun skylder over tre millioner kroner væk efter to konkurs-ramte firmaer og to huse i byen, hun ikke kan slippe af med.

Det ene bor hun selv i, det andet er udlejet, men hun afdrager ikke på nogen af dem - og gælden bare vokser og vokser.

Konen i Ghana
Og så er der problemet med konen i Ghana, den anden af slagsen.

Den første kunne ikke acceptere hende som kvinde, den anden har tilsyneladende ikke samme problem, men med Kristinas gæld og manglende evne til at stille udlændingestyrelsen med den nødvendige økonomiske sikkerhed, får Kristina af eksperterne den glasklare melding, at ethvert håb om familiesammenføring med den ghanesiske kone er ren utopi.

For ikke at sige komplet umulig.

- Det er hårdt, meget hårdt. Der forsvandt det sidste, der er værd at leve for, siger 61-årige Kristina, der undervejs i programmet har datteren, Louise, med som bisidder.

 

Trods sin økonomisk trængte situation har hun hver måned sendt tusindvis af kroner ned til konen i Ghana, dels for at hun kan leve, dels for at hun har penge til at opsøge ambassaden for at søge om familiesammenføringen, som hun har fået klart afslag på.

Det må høre op, fastslår eksperterne - og Kristina går modvilligt med til det. Fortæller hun.

Foto: Jakob Jørgensen Danske kendte Irina indrømmer: Det er MEGET pinligt!

Hurtig snak om 44.000 kr.
Men kan man nu tro på hende? Det viser sig nemlig, at Kristina bærer på en hemmelighed, som kun den grædende datter får hende til at afsløre.

I virkeligheden har hun 44.000 kr. stående på sin mors konto - som sikkerhedsnet, som hun har at tage af, hvis alt omkring hende bryder sammen.

Linnemann beder hende og datteren tage en hurtig snak, om de 44.000 kr. kan bruges til at afværge den umiddelbare tvangsauktion på husene, som vll betyde, at de bliver solgt til langt under markedsprisen - og derved stille Kristina endnu værre - eller om, Kristina vælger at beholde dem for sig selv i håb om på et tidspunkt at få konen til Danmark.

Se, hvad Kristina beslutter sig for.

Luksusfælden på TV3 i aften kl. 20.00