Amalie afslører: Det skal min datter hedde

Reality-stjernens datter skal opkaldes efter sin mor og mormor

Amalie har besluttet, hvad hendes datter skal hedde. (Foto: Philip Davali)
Amalie har besluttet, hvad hendes datter skal hedde. (Foto: Philip Davali)

Til sommer nedkommer Amalie Szigethy med sit første barn - en lille datter.

Reality-stjernen drømmer om at få en lille klon af sig selv, og hun har da også besluttet at opkalde sin datter efter både sig selv og sin elskede mor.

- Min datter skal hedde Josephine Charlotte Lytton Kejser Szigethy, afslører Amalie i aftenens udgave af TV3-programmet 'Amalies baby'.

Amalies fulde navn er Amalie Josephine Kejser Szigethy, mens den vordende mormor hedder Charlotte Lytton Kejser.

Amalie har besluttet, at hun vil føde ved kejsersnit. (Foto: Philip Davali) Danske kendte Quiz om babyer: Ved du mere end Amalie?

Hele Amalies dramatiske graviditet har kunnet følges i 'Amalies baby'. Især det voldsomt turbulente forhold til Josephine Charlottes far, Mikkel Skelskov, har fyldt meget.

Amalie og Mikkel ses ikke længere og har slet ingen kontakt, efter han en nat i marts brød ind i det hjem, der skulle danne rammen om Amalies og hendes kommende datters liv.

Selv programmet hedder 'Amalies baby'. Det er vores baby og jeg har tænkt mig at være der så meget for min datter som overhovedet muligt, siger Mikkel Skelskov. (Foto: TV3) Danske kendte Tv-optagelser ødelagde vores forhold

I aftenens afsnit af 'Amalies baby' fortæller Mikkel, at han faktisk føler sig som et offer i hele sagen.

- Det er mig, der er den forurettede her. Jeg synes, at det er synd for mig, at jeg fik ødelagt min fødselsdag på den måde, siger han.

Det var efter en våd fødselsdagsfest, at Mikkel og nogle af hans venner tog hjem til det hus, som Amalie boede i. Her bankede de på klokken fire om morgenen, og da hun ikke reagerede, smadrede de en rude og gik ind.

Amalie skal snart være mor! Derfor har Ekstra Bladet testet hende med en lille baby-quiz. Hør med her

(Foto: Jakob Jørgensen). Danske kendte Amalie: Jeg er bange for mit barns far

Politiet blev tilkaldt, men da Mikkel stod på lejekontrakten til huset, kunne betjentene ikke gøre så meget. Siden har Amalie sat sin advokat på sagen og er fraflyttet huset.

Mikkel siger om episoden:

- Jeg kan godt se, at det må have virket voldsomt for Amalie, at  mig og mine venner kom ind på den måde, vi gjorde. Men jeg vidste vitterlig ikke, at hun var der. Jeg vil gerne undskylde, det var ikke min hensigt at gøre Amalie bange og ondt.

En naturlig fødsel er ikke noget, som Amalie vil udsætte sig selv for. (Foto: Jakob Jørgensen) Danske kendte Gravide Amalie: - Jeg skal ikke føde ud af tissemissen

Det er den 30. juli, at Amalie ventes at blive mor. Hun har fravalgt at føde naturligt, men ønsker at få kejsersnit. 

Tredje og sidste afsnit af 'Amalies baby' sendes på TV3 i aften klokken 20.

67 kommentarer
Vis kommentarer