Amalie laver en Demi Moore: Se hende nøgen og gravid

Amalie skjuler intet under pikant fotografering

Amalie smider også bh'en i aftenens program. (Foto: TV3)
Amalie smider også bh'en i aftenens program. (Foto: TV3)

I 1991 gjorde Demi Moore det med stor succes. Smed alle kludene og lod sig fotografere nøgen med sin højgravide mave. Moore trak overskrifter i store dele af verden på grund af billedet, og siden har mange abet efter med lignende billeder.

Demi Moore startede en trend med sit billede. (Foto: Vanity Fair)
Demi Moore startede en trend med sit billede. (Foto: Vanity Fair)

Claudia Schiffer, Jessica Simpson, Britney Spears og Christina Aguilera er blandt de kvinder, der er gået i Demi  Moores fodspor - og nu også danske Amalie Szigethy.

I aftenens afsnit af TV3-programmet 'Amalies baby' smider reality-stjernen det hele og lader sig forevige med sin enorme vom.

Amalie har taget over 23 kilo på i forbindelse med sin graviditet, og der er stadig et par måneder til hun nedkommer med sit første barn - en pige, som hun allerede har fundet navn till.

Amalie har besluttet, hvad hendes datter skal hedde. (Foto: Philip Davali) TV3underholdning Amalie afslører: Det skal min datter hedde

- Min krop har forandret sig ret meget. Den er ikke, som da jeg var med i 'Paradise Hotel', hvis man kan sige det sådan, siger hun i 'Amalies baby'.

- Jeg har vand i kroppen, er gået en skostørrelse op, alt er hævet, siger Amalie.

Selv hendes brystvorter er blevet fem centimeter længere, fortæller hun i programmet, hvor hun seriøst overvejer at droppe hele fotooptagelsen, fordi hun frygter at komme til at ligne en 'fed flodhest' på billederne.

- Jeg har bare lyst til at sætte mig ned og græde som en lille baby, siger Amalie, der dog alligevel gennemfører nøgenfotograferingen.

Se Amalie splitternøgen i tredje og sidste afsnit af 'Amalies baby' , der sendes på TV3 i aften klokken 20.

 

237 kommentarer
Vis kommentarer