Dennis Knudsen afslører: Jeg vil købe en rugemor

I mere end 20 år har Dennis Knudsen drømt om at blive far. Nu har han klar til at tage et nyt skridt for at få drømmen til at gå i opfyldelse

Dennis Knudsen har flere gange forsøgt at blive far. (Foto: Arkivfoto)
Dennis Knudsen har flere gange forsøgt at blive far. (Foto: Arkivfoto)

Det er ikke mange dage siden, at Dennis Knudsen meddelte, at han lukker sin salon i Danmark.

Frisøren og stylisten, der fylder 53 år i dag, skal i stedet bruge sin tid i udlandet - og det er ikke kun hår- og makeup-projekter, Knudsen har på tegnebrættet.

En særdeles fit dennis Knudsen er klar til at flyve og fare rundt i Europa. Foto: Tariq Mikkel Khan Danske kendte Dennis Knudsen: Lukker butikken, men beholder de kongelige

Dennis Knudsen vil være far, og metoden er, at han vil finde en rugemor, der kan opfylde det ønske for ham.

Det fortæller han i aftenens afsnit af TV3-programmet 'Til middag hos', hvor han er vært.

Her beskriver han det det årelange forløb, han allerede har været igennem i kampen for at blive far. SE KLIPPET HEROVER

Seks forskellige kvinder har Dennis Knudsen forsøgt sig med - og ikke alle har opført sig lige hæderlige overfor frisøren.

Dennis Knudsen bekræfter, at Karina er hende, der skal føde hans barn. Foto: Rasmus Flindt  Pedersen Danske kendte Dennis Knudsen: Karina skal gøre mig til far

For tre år siden troede han, at den var der. Hans veninde Karina var blevet gravid ved hjælp af insemination - troede han. Men det viste sig, at hun havde været i byen 'uden trusser på' og var blevet naturligt gravid med en anden.

- Det var så hårdt. Vi havde været i fire inseminationer og fire til ægudtagninger. Så blev hun endelig gravid - og så var det med en anden. Puha, siger Dennis Knudsen til Ekstra Bladet.

Frisøren har nu helt droppet tanken om at blive far med hjælp fra en dansk veninde.

- Nu tager jeg sagen i egen hånd. Derfor vil jeg forsøge at finde en rugemor i udlandet. Jeg er helt afklaret med, at det er noget, jeg skal ud og købe mig til. Men det skal foregå rigtigt og lovligt, og der er heldigvis flere løsninger på det, siger han.

Dennis Knudsen er ved at træne sig op til en ny Ironman. (Privatfoto). Danske kendte Dennis Knudsen: Derfor har jeg yoyo-vægt

- Så ud over at være stylist på nogle udenlandske projekter, er det helt klar det, min tid skal gå med. Jeg har ønsket mig at blive far i 20 år og det må rigtig gerne snart blive, siger han.

Der er lande, hvor rugemødre er helt legale, og Dennis Knudsen har undersøgt, hvor det er realistisk, at han kan blive far. Han har dog ikke lyst til at uddybe de detaljer overfor Ekstra Bladet.

- Det er typisk noget, man spørger kvinder om...men kan du mærke dit biologiske ur tikke?

- Ha! Jeg har altid sagt, at jeg skulle være far, inden jeg blev 35. Så blev det 40. Så blev det 45. Nu har jeg lige som ingen tidshorisont. Det bare lykkes! Og det er jo også derfor, at jeg har sagt min salon op. For at bruge den nødvendige energi på det og have tid til at mærke efter, siger han.

Dennis Knudsen forsøger for tredje gang at komme af med sin bolig i Taarbæk. (Foto: Tariq Mikkel Khan). Danske kendte Dennis Knudsens villa til salg igen: Nu hæver han prisen

At Dennis Knudsen bliver en ikke helt ung far, har han gjort sig tanker om.

- Jeg regner med at blive 100 år, så jeg har masser af år at give et barn. Og det er da klart, at jeg vil sikre barnt, hvis jeg skulle dø tidligt, siger han og fortsætter:

- Mange vil måske kalde det bizart og egoistisk - og det er det måske også. Men det fylder bare så meget for mig og har gjort i rigtig mange år. Jeg føler, at jeg har så meget kærlighed at give. Derfor skal det bare lykkes, siger Dennis Knudsen.

Det er i aften klokken 19, at TV3 sender 'Til middag hos'.

0 kommentarer
Vis kommentarer