Janni Ree: Mit liv som prinsesse er slut

Forsidefruen knokler som sygehjælper for sin mand

I fire år har Janni Ree dannet par med 72-årige Karsten Ree. Og livet har langt fra kun været en dans på roser, siden parrets mødtes.

Janni har afsonet fængselsstraf på et år og tre måned i Horserød Statsfængsel i Nordsjælland, og Karsten har været ramt af kræft i blæren.

Derudover har rigmanden fået ny hofte og er for kort tid siden blevet opereret i sin skulder.

Rytteren Tina Lund er også en del af 'Forsidefruer', men hun bor som bekendt i Dubai og er derfor ikke med på billedet. Foto: Stine Tidsvilde Danske kendte Forsidefruer svigter forsiderne

Det betyder, at Janni Ree har nok at gøre med at passe sin mand, som hun blev gift med i foråret 2015. Til tider er hun på det nærmeste sygehjælper for ham.

- Fra at være prinsessen i mine andre forhold, er det nu Karsten, der er prinsessen, fortæller Janni i sæsonpremieren på 'Forsidefruer' i aften.

Janni Ree er klar med sin selvbiografi om kort tid. Foto: Stine Tidsvilde Danske kendte Ree laver selvbiografi: - Det har kostet en tur til psykolog

Selvom hun hopper og springer for rigmanden, passer hendes tempo ham ikke helt. De høje sko sinker hende, mener han.

Se klippet herover.

Tingene bliver ofte strammet på tv, men ikke her. Det lille uddrag viser præcis, hvordan Jannis liv som Karstens kone er, fortæller hun til Ekstra Bladet.

- Det er sådan det er! Jeg løber rundt hele dagen. Køber ind, laver mad, lufter hunde og rydder op. Når jeg så sætter mig ned klokken 21, forstår Karsten ikke, at jeg er træt, siger hun.

Karsten Ree er født i 1945 og er ifølge Janni af den gamle skole, hvor det er kvinden, der passer hjem og køkken.

- Jeg er hausfrauen, der står med tøflerne og kåben. Han er af den generation, og det skal man lige vænne sig til, siger Janni Ree og fortsætter.

- Det er sådan, at jeg giver og han modtager, og helt ærligt så gad jeg godt, at vi var lidt mere ligeværdige med at få ordnet de praktiske ting. Tænk at komme hjem en dag, og der var lavet mad, siger Janni Ree og indrømmer, at hun drømmer om at være prinsessen i forholdet. Bare en gang imellem.

Det er i aften klokken 21, at der er sæsonpremiere på 'Forsidefruer' på TV3.