Luksusfælden: Massagen er ikke forbi

Aftenens deltager synes selv, han har fået styr på økonomien

Luksusfældens Kenneth hansen og Carsten Linnemann mødte Barnosz og cveninden Anja. Foto: TV3'Lujksyu
Luksusfældens Kenneth hansen og Carsten Linnemann mødte Barnosz og cveninden Anja. Foto: TV3'Lujksyu

- Det går godt. Jeg har fået mere ro og overskud, siger polske Barnosz, der var aftenens deltager i 'Luksusfælden'.

Der blev seerne præsenteret for ubetalte regninger i massevis, bl.a. nok så vigtigt: huslejen, en mængde kreditorer, der kun fik betaling, hvis Barnosz optog et nyt kviklån til at betale et andet - og så en massør-klinik, som gav dundrende underskud.

Luksusfælden: - Pengene fosser jo ud af kassen

I alt skyldte han 563.000 kroner væk, men det fik eksperterne, Carsten Linnemann og Kenneth Hansen, barberet ned med 286.000 kr., så Barnosz vil være gældfri om tre et halvt år, hvis han ellers overholdt det nye budget, de stillede op for ham.

- Jeg har fået den stabilitet, jeg søgte, siger Barnosz. Foto: TV3
- Jeg har fået den stabilitet, jeg søgte, siger Barnosz. Foto: TV3
 

Og det gør Barnosz, der kom til Danmark for 12 år siden. Og lidt til, oven i købet. Han fik en mad-budget på 3.000 kr., men forsøger at klare sig for 2500. Og som heltids-ansat buschauiffør udnytter han nu det fradrag for børnebidrag til sine tre børn i Polen, som han er berettiget til.

Luksusfælden: Teenager på 47 i kæmpe-gæld

Pengene går i første omgang til at betale sine lån i Polen, for de har den højeste rente, men når han er blevet gældfri dér, kan de overskydende pengenselvfølgelig bruges på afdrag på de danske lån.

- Og du fik lukket din massør-klinik?

- Klinikken er lukket,og firmaet er ved at blive lukket. Men massagen er ikke lagt på hylden. Jeg har lavet en aftale med et firma, der udlejer massører, som privatperson.

- Og det firma har det udstyr, du skal bruge?

- Ja. Men jeg vil også gerne rette en misforståelse, at den briks, der var med i programmet, skulle have kostet 10.000 kr. Den kostede 3.000. Jeg tror, min veninde havde fået det galt i halsen, da jeg tidligere sagde til hende, at HVIS jeg skulle have en elektrisk briks, ville den koste 10.000 kr.

- Du får betalt dine regninger?

- Huslejen børnebidragene og regningerne er betalt. 'Luksusfælden' har givet mig den stabilitet, jeg manglede, siger Barnosz.

Luksusfælden: Vi skal bo i kollektiv