Paradise-vært: Jeg har fundet min selvtillid

Paradise Hotel-værten Rikke Gøransson følte sig ikke berettiget til værtsrollen i starten. I dag er hun langt mere selvsikker

Rikke Gøransson har fået mere og mere ansvar for løjerne i Paradise Hotel. Her fortæller værtinden om den nye sæson

Mens Paradise Hotel igen ruller over skærmen og begejstrer og forarger i de danske stuer, er det tv-værtinden Rikke Gøransson, der klarer opgaven med at sige velkommen og farvel til de nye deltagere på luksushotellet.

Det er en rolle, hun har udfyldt flere gange, men som hun bestemt ikke er træt af.

- Det begynder at være meget personligt for mig, og det er er på en måde mit andet hjem. Jeg er blevet dannet som vært på Paradise Hotel, så det er mit livs oplevelse, siger hun.

Rikke Gøransson deltog selv i tredje sæson af det populære realityprogram, men blev hurtigt smidt ud, fordi hun havde flirtet med en anden deltager, inden de checkede ind. Allerede sæsonen efter stod hun igen på hotellet, men i en helt ny rolle som vært, selvom hun ingen tidligere erfaring havde.

- Min mor blev nødt til at ringe til min far, fortæller tv-værten i aftenens program. (Foto: TV3) TV Paradise-værts nye bryster afsløret i Se og Hør: 'Min far vidste det ikke'

- Til at starte med følte jeg slet ikke, at jeg var berettiget til at stå der. Gæsterne var nærmest ældre end mig, så det var forfærdeligt at skulle stå og virke autoritær som 21-årig overfor nogle jævnaldrende eller ældre, siger hun.

Den 29-årige tv-vært kan tydeligt mærke, hvor meget hun har udviklet sig i løbet af årene. Med tiden har hun fået en større rolle i produktionen af programmet, og hun føler sig mere sikker på sig selv.

Rikke er blevet bedre med tiden. (Foto: Linda Johansen)
Rikke er blevet bedre med tiden. (Foto: Linda Johansen)
 

- Jo ældre man bliver, des mere ro, overblik og overskud får man. Jeg er gået fra at være en ung, usikker, naiv og drømmende pige til at være en kvinde, der ved, hvad hun vil og har en masse med i bagagen.

- Efterhånden er det mig, der har lavet det længst, så nu kommer tilrettelæggerne for at få min mening, og det er sjovt. Der er ingen, der bare smider et manus i hovedet på mig. Det er noget andet, end da jeg startede, siger Rikke Gøransson.

Rikke Gøransson. (Foto: Anthon Unger). Danske kendte Paradise-vært: Nej tak til Bendtner

Den store udvikling som den mystiske og seriøse vært gik for alvor i gang, da producenten bag programmet tog de cue cards, som hun brugte til at huske sine replikker.

- "Nu kører du bare dit hotel", sagde han. Der skete der en enorm udvikling, og jeg stolede på, at det var mit sted, mine gæster og mit ansvar. Det var vigtigt, at han gjorde det, siger hun.

Rikke Gøransson er forelsket. (Foto: Anthon Unger) Paradise Hotel Paradise Hotel-vært: Jeg har fået ny kæreste

Den store erfaring som vært på luksushotellet betyder også, at Rikke Gøransson har store forventninger til sig selv, og så er hun enormt perfektionistisk.

- Jeg går ikke på settet, hvis jeg ikke kan mine ting. Jeg bliver utilfreds med mig selv, hvis jeg eksempelvis kommer et sekund forkert med en levering af en replik. Jeg bliver faktisk rasende, griner hun.

Paradise Hotel kan ses på TV3.

Velkommen til Virkeligheden var 'hjemme hos' Rikke Gøransson tidligere på måneden - hvilket vil sige i træningscenteret, hvor Paradise Hotel-værtingen bruger meget af sin tid

7 kommentarer
Vis kommentarer