10 kendisser der hader Kim Kardashian

Enten elsker man Kim Kardashian eller også hader man hende. Her er nogle kendisser, der bestemt ikke er vilde med reality-stjernen

Ikke alle elsker Kim Kardashian. Her er hun sammen med manden Kanye West. (Foto: AP)

Hun har lavet en sex-video, er mere eller mindre blevet gift OG skilt på tv, er gift med en af USA største musikproducere og har sit eget tv-program. Nogle elsker alt, hvad hun foretager sig, andre kan ikke udstå hendes person.

Ekstra Bladet har samlet nogle af de kendte mennesker, som ikke har været bange for at kritisere Kim Kardashian offentligt.

Amber Rose. (Foto: AP)
Amber Rose. (Foto: AP)
 

Amber Rose

Det kommer næppe som en overraskelse, at Kanye Wests ekskæreste ikke bryder sig om Kim Kardashian. Det kan blandt andet bunde i, at Kanye West har sagt, at Amber Rose aldrig ville have eksisteret for ham, hvis Kim Kardashian havde ville date ham, fra da han først fik øjnene op for hende - og det var altså mens, han var kærester med Amber Rose.

Intl. kendte Kanye: Uden mig ingen Amber Rose

Janice Dickinson. (Foto: AP)
Janice Dickinson. (Foto: AP)
 

Janice Dickinson

Den tidligere model har også været ude med riven efter Kim Kardashian. I et offentligt statement kritiserede hun Kim Kardashian for hendes meget korte ægteskab med Kris Humphries og kaldte det fake, og sagde, at det kun var på grund af tv-showet og pengene, at hun havde ladet sig gifte.

Reese Witherspoon. (Foto: AP)
Reese Witherspoon. (Foto: AP)
 

Reese Witherspoon

Selv den blonde skuespillerinde har udtrykt sig negativt om Kim Kardashian. Da hun modtog en MTV Generation Award, sagde hun blandt andet i sin tale: 'Jeg har fattet det, piger. Det er så cool at være en slem pige, men er det muligt at klare sig i Hollywood uden at lave et reality-program?' Ja, det handler jo ikke nødvendigvis om Kim Kardashian, men Reese Witherspoon fortsatte: 'Da jeg startede i den her branche, var man flov over at lave en sex-video, og man ville gemme det under ens seng.' Her hentyder hun selvfølgelig til den sex-video, som Kim Kardashian har lavet.

Kris Humpries og Kim Kardashian, da de var et par. (Foto: AP)
Kris Humpries og Kim Kardashian, da de var et par. (Foto: AP)
 

Kris Humphries

Han lod sig gifte med Kim Kardashian, men ægteskabet varede kun meget, meget kort tid. Det forlyder, at han kun giftede sig med hende for at få noget berømmelse og nogle ekstra penge på kontoen, men det er en stor sandsynlighed for, at han blev narret, fordi det hele var sat op af Kim Kardashian og hendes familie.

Sarah Michelle Gellar. (Foto: AP)
Sarah Michelle Gellar. (Foto: AP)
 

Sarah Michelle Gellar

Da Kim Kardashian og Kanye West var på forsiden af Vogue, mente mange, at det var virkelig mærkeligt. F.eks. tweetede Sarah Michelle Gellar - kendt fra 'Buffy - Vampyrernes Skræk': 'Nå, jeg tror, jeg afmelder mit Vogue-abonnement. Hvem er med mig?' Og hun undrede sig efterfølgende over, hvor mange mon der havde afmeldt magasinet efter en forside med Kim Kardashian på.

Halle Berry. (Foto: AP)
Halle Berry. (Foto: AP)
 

Halle Berry

Ikke længe efter at Halle Berry brød med Gabriel Aubry, blev han spottet med Kim Kardashian. Det var Halle Berry ikke specielt glad for. Ikke fordi hun ikke ville have, at Kim Kardashian var sammen med hendes eks, men fordi hun ikke ville have deres fælles datter Nahla i nærheden af Kim Kardashian.

Joel McHale. (Foto: AP)
Joel McHale. (Foto: AP)
 

Joel McHale

Han laver også tv, og han holder sig ikke tilbage i forhold til at kritisere Kim Kardashian og hendes familie. Han gør konstant grin med familien i sit eget show 'Talk Soup'. Her har han blandt andet sagt, at familien er nogle 'talentløse, medieliderlige skøger'.

Snoop Dogg aka Snoop Lion. (Foto: AP)
Snoop Dogg aka Snoop Lion. (Foto: AP)
 

Snoop Dogg

Selv rapperen Snoop Dogg har en mening om Kim Kardashian. Efter det meget offentlige bryllup og den efterfølgende meget hurtige og lige så offentlige skilsmisse, kastede Snoop sig også ind i rækken af spydige kommentarer på de sociale medier. 'Du kan ikke gøre en ho til en husmor,' udtalte han.

Brandy. (Foto: AP)
Brandy. (Foto: AP)
 

Brandy

Sangerinden, der hittede med duetten 'The Boy Is Mine' er ikke Kim Kardashians største fan. Men det kan skyldes, at hun er søster til Kim Kardasians ekskæreste Ray J. Eksempelvis insisterede Brandy på at få hendes og Kim Kardashians crews totalt adskilt, da de spillede med i den samme film: 'Temptation: Confessions of a Marriage Counselor.'

Michael Bublé. (Foto: AP)
Michael Bublé. (Foto: AP)
 

Michael Bublé

Selv den bløde og sofistikerede sanger bryder sig ikke om Kim Kardashian. Han har nogle gange drillet sit publikum med at præsentere Kim Kardashian under sit show, hvilket altid får publikum til at blive helt stille og forvirrede, hvorefter han siger: 'Nah, jeg driller jer bare. Den kælling kommer ikke op på min scene.

15 kommentarer
Vis kommentarer