12 nye Harry Potter-historier på vej

J.K. Rowlings er i gavehumør til Potter-fans

Se Daniel Radcliffe , Emma Watson og Rupert Grint til premiere på 'Harry Potter og Dødsregalierne - 2. del'

Juleaften begynder d. 12 december - i hvert fald hvis man er dedikeret Harry Potter-fan. Fra den dato  og frem til juleaften lægger forfatteren J.K. Rowling nemlig 12 nye Harry Potter-noveller ud på det officielle Potter-site, skriver Daily Telegraph ifølge VG.

Harry Potters univers skal lige vrides endnu en gang. Foto: Warner Bros Filmnyheder Ny Harry Potter-film i 2016

Mindst én af de 12 noveller kommer til at have vores yndlingstroldmands værste fjende, Draco Malfoy i hovedrollen - og som vi kender Malfoy fra bøgerne, skal det nok blive en ondsindet affære.

J.K. Rowling ved nok hvordan hun skal opretholde interessen for Harry Potter. (Foto: AP) Intl. kendte Rowling satte gang i rygterne: Vender Potter tilbage?

Draco Malfoy spilles af Tom Felton i alle filmene, og han har lige som personerne bag Harry, Ron og Hermione, alias Daniel Radcliffe, Rupert Grint og Emma Watson fået en gedigen formue og fin karriere ud af de ti år i Potter-universet.

Skuespilleren måtte reddes af sikkerhedsfolk. (Foto: AP) Underholdning Harry Potter-stjerne i fan-problemer igen

Det er ikke første gang, at J. K. Rowlins kommer med nyt materiale om Harry Potter. Så sent som i forbindelse med Halloween delte hun sine helt private opfattelser af en række af karaktererne i bøgerne.

I sommer samlede hun den berømte trio: Harry Potter, Hermione og Ronny i en novelle som fortalte om, hvordan de tre har det i dag. Nyheden om den nye historie spredte sig hurtigt - så hurtigt at netsiden, hvor teksten var lagt ud på, 'Pottermore', gik ned som følge af den store interesse.

Nyheder om Harry Potter er fortsat 'godt stof' og flere internationale aviser har lavet deres egne samlesider,  hvor fans hele tiden kan holde sig opdateret i Potter-universet.

0 kommentarer
Vis kommentarer