Annonce:
Annonce:

12 nye Harry Potter-historier på vej

J.K. Rowlings er i gavehumør til Potter-fans

Se Daniel Radcliffe , Emma Watson og Rupert Grint til premiere på 'Harry Potter og Dødsregalierne - 2. del'
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Juleaften begynder d. 12 december - i hvert fald hvis man er dedikeret Harry Potter-fan. Fra den dato  og frem til juleaften lægger forfatteren J.K. Rowling nemlig 12 nye Harry Potter-noveller ud på det officielle Potter-site, skriver Daily Telegraph ifølge VG.

Ny Harry Potter-film i 2016

Mindst én af de 12 noveller kommer til at have vores yndlingstroldmands værste fjende, Draco Malfoy i hovedrollen - og som vi kender Malfoy fra bøgerne, skal det nok blive en ondsindet affære.

Rowling satte gang i rygterne: Vender Potter tilbage?

Draco Malfoy spilles af Tom Felton i alle filmene, og han har lige som personerne bag Harry, Ron og Hermione, alias Daniel Radcliffe, Rupert Grint og Emma Watson fået en gedigen formue og fin karriere ud af de ti år i Potter-universet.

Harry Potter-stjerne i fan-problemer igen

Annonce:

Det er ikke første gang, at J. K. Rowlins kommer med nyt materiale om Harry Potter. Så sent som i forbindelse med Halloween delte hun sine helt private opfattelser af en række af karaktererne i bøgerne.

I sommer samlede hun den berømte trio: Harry Potter, Hermione og Ronny i en novelle som fortalte om, hvordan de tre har det i dag. Nyheden om den nye historie spredte sig hurtigt - så hurtigt at netsiden, hvor teksten var lagt ud på, 'Pottermore', gik ned som følge af den store interesse.

Nyheder om Harry Potter er fortsat 'godt stof' og flere internationale aviser har lavet deres egne samlesider,  hvor fans hele tiden kan holde sig opdateret i Potter-universet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den syge velfærdsstat skal dominere den kommende valgkamp
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: