Annonce:
Annonce:

18-årig TikTok-stjerne død: - Det har været en fornøjelse

Harrison Gilks er død efter et længere forløb med kræft

Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

'Jeg elsker jer. Det har været en fornøjelse.'

Sådan lyder de sidste ord fra TikTok-stjernen Harrison Gilks i hans sidste video få dage før hans død.

Den 18-årige canadier formåede sidste år at gå viralt med millioner af afspilninger ved at dele videoer af sig selv fuldføre sin bucketlist (træskoliste, red) samtidig med, at han var dødeligt syg med kræft

Det var da heller ikke teenagerens første dans med den dødelige sygdom. Han blev allerede diagnosticeret med kræft i 2020. Og efter to års behandling virkede det til, at han endelig var blevet helbredt for en kort stund.

Kræften vendte dog tilbage få måneder senere, og denne gang var den uhelbredelig.

Annonce:

- Jeg var kræftfri i et kort stykke tid, men desværre er sygdommen kommet tilbage. Jeg har valgt at dele denne her video, for at fortælle jer det og for at fortælle, at jeg har tænkt mig at lave en videoserie, hvor jeg fuldfører min bucketlist, fortæller teenageren i den video, der fik ham til at gå viralt med næsten otte millioner afspilninger.

Fuck kræft
Men til sidst var der ikke mere, lægerne kunne gøre for for at helbrede den unge canadier.

I hans sidste video med titlen 'Fuck Cancer' kan man se, hvordan en udmagret og træt Harrison Gilks fortæller om sin situation til sine fans, og hvordan han ikke har meget tid tilbage.

- Jeg ved ikke, hvordan jeg skal sige det. Kræften har spredt sig til min lever og en af mine lunger, som nu er fyldt med vand, på grund af alle svulsterne. Det gør det ret svært at trække vejret. Lægen har sagt, at mine chance for at overleve er lille.'

En ugen efter kom der så en opfølgning fra TikTokkerens bror, David, med opdatering om, at Harrison Gilks endelig var død.

'Jeg vil bare gerne benytte lejligheden til at sig tak for den støtte i som i har udvist for min bror rundt om i verden. Jeg ved at det betød meget for ham'.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Nyttig idiot for islamister
Annonce:
Annonce:

... SE BILLEDERNE

Annonce:
Annonce: