19-årig kendisdatter er blevet hot, hot, hot

Sofia Richie viste kæresten Scott Disick frem, da de hyggede sig i bølgerne

Sofia Richie og Scott Disick nyder livet på Miami Beach. Video: Splash

Hun er datter af Lionel Richie, guddatter af Michael Jackson, har stået model for Tommy Hilfiger – og så er hun hamrende hot.

Sofia Richie lever et overdådigt liv, hvilket hun gav bevis for onsdag, hvor hun sammen med kæresten Scott Disick, der i øvrigt er eks-kæreste til Kourtney Kardashian som han har tre børn sammen med, nød livet på en yacht ud for Mexicos kyst.

Driftig dame med sex-faktor

Det ville for de fleste være fint nok i sig selv, men Sofia Richie og kæresten kunne nyde en ganske lækker opgradering. På siden af kæmpe-yachten var en stor oppustelig rutsjebane, så de kunne flyve direkte ud i vandet, hvilket begge benyttede sig af.

Det var mig der skabte numse-fænomenet - ikke Kim Kardashian

Smider 76 kilo: Dansk realitystjerne er ikke til at kende

Sofia Richie har forsøgt sig inden for musikken og blev blandt andet skolet af Beyoncés stemmetræner, men hun opgav hurtigt den karriere – blandt andet fordi hun ikke følte, hun kunne leve op til sin fars succes.

I stedet er Sofia Richie altså blevet en succesrig model, der udover Tommy Hilfiger også kan skrive Adidas, Michael Kors, Dolce & Gabbana og Chanel på cv'et.

22-årig brystbombe kan ikke få nok

Så lækker at det gør ondt: Blondine slår sig løs

Grundet 34-årige Scott Disicks fortid som kæreste til en Kardashian har forholdet fået stor opmærksomhed i de amerikanske tabloide medier, og far Lionel støtter hende. Det fortalte Sofia Richie, da hun sammen med faderen indtog den røde løber i Beverly Hills i november sidste år.

- Han er god. Han har været meget sød og cool. Han er meget støttende, hvad det så end vil sige, fortalte Sofia Richie til eOnline, mens den berømte far lavede en gestus med hånden, som satte han en pistol for tindingen.

Timeglas-figur til fælles: Gå hjem og vug, Kim K.

Ganske muntert sagde den beskyttende far.

- Jeg blander mig i hendes sager, og hun prøver at holde mig ude. Men sagen er, hvordan kan du holde noget hemmeligt, når alt alligevel havner på Instagram?.

Lionel Richie tog datteren med på den røde løber. Foto: All Over Press
Lionel Richie tog datteren med på den røde løber. Foto: All Over Press

Tidligere har han da også kommenteret forholdet til den 15 år ældre kæreste og far til tre på lidt anden vis.

- Jeg er dødsensbange. Om jeg har været i chok? Jeg er faderen, tænk dig om.