30-årig country-stjerne død: Politiet klar med nye detaljer

Myndighederne i Taos County føler sig overbevist om, at den dødelige bilulykke var countrystjernen Kylie Rae Harris' skyld

Kylie Rae Harris blev blot 30 år. Foto: PR
Kylie Rae Harris blev blot 30 år. Foto: PR
Følg Underholdning
Følg Internationale kendte

Den amerikanske country-sangerinde Kylie Rae Harris døde natten til onsdag, 30 år gammel, i forbindelse med en voldsom trafikulykke, hvor hele tre biler var involverede. Ulykken fandt sted i den nordlige del af staten New Mexico. Sangerindens talsmand bekræftede torsdag dødsfaldet.

I ulykken mistede en 16-årig pige også livet, hun er siden blevet identificeret som den unge gymnasieelev Maria Elena Cruz. En tredje bilist slap med mindre skrammer.

30-årig country-stjerne død i voldsom trafikulykke

Siden har der hersket tvivl om, hvad der skete i den dødelige ulykke, hvilket politiet nu har valgt at adressere. Ifølge myndighederne i Taos County var det countrystjernen, der forårsagede ulykken.

- På nuværende tidspunkt vil jeg sige med stor sikkerhed, at miss Cruz var et uskyldigt offer for dette meningsløse sammenstød, der blev forårsaget af miss Harris, siger sheriff Jerry Hogrefe ifølge lokalmediet Taos News.

Døde på stedet
Ifølge Taos News undersøger man, hvilke hastigheder de to biler kørte med, og hvilken indflydelse det har haft på sammenstødet. Det undersøges også, om der har været alkohol indblandet.

Taos News fortæller, at 30-årige Kylie Rae Harris sad bag rattet i en Chevrolet Equinox fra 2017, da hun kørte op i en forankørende bil. Sammenstødet tvang Harris over i den modsatte kørebane, hvor hun ramte den Jeep, som Cruz som kørende i. Begge blev erklæret døde på stedet.

Foto: PR
Foto: PR

Manglede benzin
Kylie Rae Harris sidste opslag på de sociale medier blev lagt op kort før hendes død, mens hun kørte på State Road 522, hvor ulykken skete. Her forklarede Harris, at hun var ved at løbe tør for benzin:

- Der er benzin tilbage til 46 miles, og jeg er 36 miles fra den nærmeste tankstation. Kære baby Jesus. Vær så venlig ikke at lade mig strande her i New Mexico'.

Harris udgav sin seneste EP i marts måned i år. På pladen beskriver hun mange af de ting, hun har lært gennem sit liv. Og på sangene spiller hun blandt andre sammen med Jon Randall, Dave Berg, Bonnie Bishop og Wayne Kirkpatrick. Hun har tidligere udgivet to LP'er.

Musikmagasinet Billboard har tidligere hædret hendes sang 'Twenty Years From Now'. En sang, der er udformet som en slags bøn til hendes egen seks-årige datter. Hun har selv forklaret, at det er den vigtigste sang, hun har skrevet i sit liv.

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+