43-årig kopierer ørken-Kim K.

Mercedes Jarid i frækkere udgave af tidligere Kim Kardashian-optagelser

Mange svulmende damer har vejret morgenluft, efter at bredbagede Kim Kardashian har gjort sig berømt og er blevet lidt af et stil-ikon, som kan bøje enhver fotograf om sin lillefinger.

Mercedes 'MJ' Javid fra reality-serien 'Shahs of Sunset' vil også have sit glimt i rampelyset, og med den kropsbygning, hun kan præsentere, er det vel oplagt decideret at kopiere Kardashian-trolden.

Uden reservationer
Det gør hun så ved at gentage Kim Kardashians stunt fra sommeren, hvor hun ligger og gør sig til i ørkenen med hvid maling på kroppen og ellers lader sig fotografere i vinkler, der ikke afslører for meget.

Nøgen Kardashian leger Marilyn Monroe

 

Sådanne reservationer har 43-årige Mercedes ikke. Hun vender gladeligt den brede bag til, så husarerne virkelig har noget at kigge på.

Se billederne her

Billederne havnede ved et uheld på hendes Instagram og Facebook, siger hun. Hun skulle nå et fly og kom til at trykke på 'send'-knappen. Da hun landede otte timer senere, var hendes profiler oversvømmet af meddelelser fra venner, der lige ville gøre opmærksom på, hvad de havde set.

Chyna med røv som en ladeport

Kim Kardashian hang ud med Kanyes fjende

Mercedes fik dem  slettet, men hun er nu ikke flov over situationen. Hun sender ofte nøgenbilleder af sig selv til sine venner, siger hun til TMZ.