48-årig verdensstjerne viste mest hud

Jennifer Lopez kan stadig få mænd til at få hold i nakken, når hun viser sig frem på den røde løber - se flere billeder her

Jennifer Lopez på den røde løber til TIME 100 galla-fest i New York. Video: Splash
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

100 af verdens mest indflydelsesrige personer mødte tirsdag aften op til den årlige galla-fest i New York, hvor de blev hyldet af magasinet Time, der selv har sat dem på deres prestigefyldte liste. Men på den røde løber var det altså den 48-årige skuespillerinde og sangerinde Jennifer Lopez, der tiltrak sig mest opmærksomhed.

Den latino lækre brunette formår i den grad stadig at tiltrække sig fotografernes opmærksomhed, og hun kan stadig give mændene hold i nakken, når hun viser sine yndigheder frem. Men det skal også lige siges, at den 48-årige skønhed uden tvivl var den kvinde ved den fornemme fest, der viste mest hud frem.

(artiklen fortsætter under billedet)

Jennifer Lopez viser her sin smukke krop og kjole frem i New York. (Foto: All Over Press)
Jennifer Lopez viser her sin smukke krop og kjole frem i New York. (Foto: All Over Press)
 

På den røde løber poserede Jennifer Lopez både alene men også sammen med sin kæreste, den tidligere baseball-stjerne Alex Rodriguez, der i øvrigt er 6 år yngre end sin hjertenskær.

Jennifer Lopez optrådte i øvrigt ifølge filmmagasinet Variety også under den fornemme galla-fest, hvor hun leverede en medley af flere af sine største hits, heriblandt 'On The Floor', If You Had Love Me' og 'Jenny From The Block'.

 

 

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksens styre er taget til fange

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind