49-årig Janet Jackson gravid

Sangerinden Janet Jackson kan fejre sine sidste dage i 40'erne med nyheden om, at hun er gravid med sit første barn

Her er Janet Jackson på scenen (Video: Splash)

Kun få dage inden Mors Dag og sangerindens 50-års fødselsdag kan en kilde bekræfte, at Janet Jackson er gravid med sit første barn.

Det skriver Entertainment Tonight.

Sangeren annoncerede sidste måned, at hun ville udskyde sin turné for at starte en familie med sin mand, Wissam Al Mana. Og nu ser det ud til, at det allerede er lykkedes.

'Vi er i den anden del af min turné, og der er sket en pludselig ændring,' fortæller Janet Jackson i en video, som hun postede på Twitter i starten af april. 

'Jeg synes, det er vigtigt, at I er de første, der får det at vide. Min mand og jeg er gået i gang med at starte en familie, så jeg bliver nødt til at udskyde min turné,' supplerer hun.

Christiane er gravid: Venter barn med eksmanden

Tredje ægteskab
Ægteskabet med Al Mana, 41, er Janet Jacksons tredje ægteskab, og de to giftede sig i smug tilbage i 2012, men bekræftede det ikke før 2013.

Sangeren har også tidligere talt om at starte en familie med eks-kæresten, Jermaine Dupri. Her åbnede hun op for, at selvom hun ville elske selv at få børn, ville hun også være lykkelig for at adoptere.

Og ifølge stjernen selv, er der også flere, der har komplimenteret hendes egenskaber som mor.

Amalie: - Jeg vil helst ikke have et kolikbarn

I rampelyset som 7-årig
Det har altid ligget i kortene, at Janet Jackson skulle være et kendt ansigt i offentligheden. Allerede som syvårig begyndte hun sin karriere som koreograf hos sine berømte brødre i The Jackson 5. Og i 1976 indledte hun en karriere som skuespiller i forskellige tv-serier.

Hendes første solo udkom i 1982, og siden har man kunne følge hende i rampelyset med jævne mellemrum. De fleste kan nok også huske, da hun i 2004 optrådte sammen med den amerikanske sanger Justin Timberlake til SuperBowl-finalen med et blottet og piercet bryst.

Men selvom sangeren nu har lagt mikrofonen lidt på hylden for at blive mor, gør hun det klart, at hun vil vende stærkt tilbage til scenen.

'Vær sød at prøve at forstå, at jeg bliver nødt til at gøre det her. Jeg bliver nødt til at slappe af, det er doktorens ordrer. Men jeg har ikke glemt jer. Jeg vil fortsætte min turné så tidligt som overhovedet muligt,' siger Janet Jackson i Twitter-videoen.