50 Cent skylder knap 200 millioner

Rapperen, der har ansøgt om konkurs, har fremlagt sin privatøkonomi i retten

50 Cent, der rigtigt hedder Curtis Jackson, skylder knap 200 millioner kroner væk. (Foto: Polfoto)
50 Cent, der rigtigt hedder Curtis Jackson, skylder knap 200 millioner kroner væk. (Foto: Polfoto)

Rapperen, der tidligere på ugen ansøgte om at blive erklæret personlig konkurs, har fremlagt sin privatøkonomi for en dommer i USA.

Her er det kommet frem at den ellers succesfulde musiker skylder knap 200 millioner kroner væk.

Hans største kreditor er firmaet Sleek Audio, som tidligere sagsøgte ham for at have kopieret et design af høretelefoner. De vandt sagen og blev tilkendt en erstatning på 127 millioner kroner. Rapperen ankede sagen, men tabte endnu engang.

(Foto: All Over) Intl. kendte 50 Cent konkurs efter sexvideo

50 Cent på den røde løber til Billboard Music Awards. (Video: Splash)

Hans næststørste kreditor er Lastonia Leviston, som han skylder knap 35 millioner kroner. Pengene vandt hun som erstatning i en sag, der blev afgjort i sidste uge, hvor 50 Cent blev kendt skyldig i at have lagt private sex-optagelser af hende ud på nettet.

Hun stod umiddelbart til at blive tilkendt yderligere penge fra 50 Cent i en form for økonomisk straf, der findes i det amerikanske retssystem, hvor den skyldige bliver dømt til at betale et straf-beløb ud over erstatningen.

Størrelsen på denne del af hans straf er dog ikke blevet fastsat, da musikeren, der rigtigt hedder Curtis Jackson, indgav ansøgning om at blive erklæret konkurs.

50 Cent indgav i går en konkursbegæring til en domstol i USA. (Foto: All Over) Intl. kendte 50 Cent til sine fans: I skal ikke bekymre jer

Det gjorde han, fordi han ikke ville 'blive en skydeskive' og simpelthen 'tog sine forholdsregler'.

- Jeg tager de samme forholdsregler som enhver anden god forretningsmand ville tage i den her sitatuion. Når man har succes og så videre, så bliver man en skydeskive. Men jeg vil ikke være et 'bulls eye'. Jeg vil ikke have alle mulige til at udse sig mig som den fyr, de kommer til med astronomiske krav og skulle igennem alt det, forklarede han i kølvandet på ansøgningen om privat konkurs.

50 Cent har også flere mindre kreditorer. For eksempel skylder han Bentley, hvor han leaser sin bil, knap en millioner kroner og American Express næsten en halv million. Samtidig skylder han sin far 12.000 kroner.

Mark Wahlberg-filmen kan ses i biografen fra den 16.juli. (Foto: AP) Intl. kendte Skuespiller rapper for første gang i 20 år

Musikvideoen til nummeret 'We Up' af 50 Cent feat. Kendrick Lamar (Video: Radr)

15 kommentarer
Vis kommentarer