69-årig filmstjerne: Sex holder mig ung

Susan Sarandon har ind til sidste år dannet par med en 31 år yngre fyr, og alder er stadig ingen hindring for stjerneskuespillerinden

- Sex og grin og nul cigaretter holder mig ung, siger Susan Sarandon. (Foto: AP)
- Sex og grin og nul cigaretter holder mig ung, siger Susan Sarandon. (Foto: AP)

Susan Sarandon fylder 70 år til oktober, og selv om hun runder et skarpt hjørne, føler skuespillerinden sig sprødere end nogensinde.

Det fortæller filmstjernen selv i et nyt interview med You Magazine, hvor hun samtidig afslører, hvordan hun stadig ser så dårende dejlig ud som 69-årig.

- Jeg føler mig lige så sexet i dag, som da jeg var yngre. Når jeg ser gamle billeder af mig selv, foretrækker jeg, hvordan jeg ser ud i dag, fordi man kan se, at jeg har levet livet.

- For at holde sig ung og rask skal man undgå giftstoffer - og giftige folk. Sex og grin og nul cigaretter holder mig ung, og så er det godt for huden, lyder det fra den Oscar-vindende "Thelma & Louise"-stjerne.

Susan Sarandon var gift med skuespilleren Chris Sarandon fra 1967 til 1979 og kærester med kollegaen Tim Robbins fra 1988 til 2009, og siden bruddet med sidstnævnte dannede hun i fem år par med den hele 31 år yngre fyr Jonathan Bricklin ind til 2015.

Og trods omverdenens forargelse er alder stadig ingen hindring for den anerkendte skuespillerinde.

- Plastikoperationer er ikke skønhed for mig - det er personificeringen af frygt. Skønhed kommer indefra ved at være taknemmelig og erkende, at man ikke kan styre noget i livet.

- Selv da jeg blev 40, og da jeg blev mor, har jeg aldrig tænkt, at jeg ville miste min seksualitet, nysgerrighed eller livskraft. Det har aldrig strejfet mit sind, at alder ville hindre mig i noget, fastslår skuespillerinden.

Sarandon landede sin første rolle i 1951, fik sit gennembrud i 1970 og er kendt for sine glansroller i "Dead Man Walking", "The Client" og "Thelma & Louise".

10 kommentarer
Vis kommentarer