77-årig Hollywood-veteran er pjattet med pot

Skuespillerinden Jane Fonda kan godt tænde op for lidt pot en gang imellem, fortæller den 77-årige fitnessguru i opsigtvækkende interview

Skuespilleren nyder lidt fjolletobak fra tid til anden. (Foto: AP)
Skuespilleren nyder lidt fjolletobak fra tid til anden. (Foto: AP)
Følg Internationale kendte

Ud over sin imponerende skuespillerkarriere er Jane Fonda også et træningsikon. Hun blev kendt op gennem 80'erne for at optræde i stramtsiddende spandex-dragter i sine utallige fitness-videoer.

Men selv om den erfarne træningsdronning i 2012 udgav dvd'en 'Yoga for begyndere', er der dog andre ting end lotusstillingen, der får hende helt i ro.

I et interview i forårsudgaven af magasinet DuJour fortæller den 77-årige skuespillerinde, at hun godt kan lide at fyre en fed i ny og næ.

- Jeg ryger pot en gang imellem, og denne åbenbaring kommer altså med en advarsel selvfølgelig: Jeg kan ikke se en film på pot, for jeg synes altid, at det så er den bedste film, jeg nogensinde har set. Men når jeg så bliver sober igen, tænker jeg, hvad jeg dog tænkte på, siger Fonda, der som skuespillerinde selv har vundet to Oscar-statuetter.

Jane Fonda fortryder Vietnam-fotos

- Jeg har en stærk tro på, at ældre mennesker har en større følelse af velvære - og ældre kvinder i særdeleshed. Hvad pokker har vi at miste, spørger Hollywood-veteranen, der er det ældste kampagneansigt for skønhedsgiganten L'Oreal.

Jane Fonda har i alt været nomineret til syv Oscar-statuetter, hvoraf hun har vundet to for bedste kvindelige hovedrolle for henholdsvis 'Klute' og 'Coming Home'.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvordan synes Mette Frederiksen selv, det går?