Annonce:
Annonce:

82-årig designer overrasker: Far for sjette gang

Roberto Cavalli og hans 37-årige kæreste, den tidligere Playboy-model Sandra Nilsson, er blevet forældre

Roberto Cavalli og Sandra Nilsson ses her i 2014 - samme år som de blev kærester. Foto: Luca V. Teuchmann/Getty Images
Roberto Cavalli og Sandra Nilsson ses her i 2014 - samme år som de blev kærester. Foto: Luca V. Teuchmann/Getty Images
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Selvom han er blevet 82 år, er den stenrige italienske designer Roberto Cavalli ikke færdig med at have småbørn i huset.

I sidste uge blev han nemlig far for sjette gang, da han kæreste, den tidligere Playboy-model Sandra Nilsson, fødte en søn. Det er deres første fælles barn sammen.

Det fortæller Cavalli til italienske Novella 2000, hvor han oplyser, at både mor og søn har det godt, mens den lille dreng har fået navnet Giorgio.

- Han er opkaldt efter min far, som nazisterne skød i Cavriglia-massakren, da jeg var fire år gammel, siger han til mediet.

Købte ø i gave
Roberto Cavalli har i forvejen børnene Tommaso og Cristina fra sit første ægteskab, der varede fra 1964 til 1974. Siden fik han yderligere tre børn, Robert, Rachele og Daniele, med sin anden hustru, som han blev skilt fra i 2010.

Fire år senere blev han kærester med den 45 år yngre svensker Sandra Nilsson, som han altså nu har fået første fælles barn med.

I 2015 skrev Daily Mail, at han havde købt den svenske ø Stora Rullingen for 2,22 millioner pund, der i dag svarer til 18 millioner danske kroner. Øen gav han i gave til kæresten.

Roberto Cavalli stiftede modebrandet Roberto Cavalli i 1975. I 2015 blev 90 procent af ejerskabet solgt til den italienske kapitalfond Clessidra SGR for et ukendt millionbeløb. Stifteren holdt selv fast i de sidste ti procents ejerskab af virksomheden.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Så er hun alligevel dansker
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: