90'er-stjerne slået til blods efter brutal dødskamp

David Arquette, som mange nok husker for blandt andet rollen i filmen 'Scream', bør nok holde sig til skuespillet fremover

David Arquette, som vi kender ham. Foto: AP
David Arquette, som vi kender ham. Foto: AP

David Arquette var blodig og konfus efter nærmest at være blevet tortureret i ringen, og han må nok erkende, at han er en bedre skuespiller end wrestler.

Fredag aften amerikansk tid deltog han i en såkaldt 'deathmatch' - altså dødskamp - ved et Game Changer Wrestling-event i Los Angeles, hvor han mødte wrestleren Nick FN Gage.

Og det var brutalt.

20 fede ting, du ikke vidste om tv-serien Venner

Videoer florerer på nettet af den stakkels David Arquette, der bliver - ja - gennembanket af sin modstander, og selv om wrestlingsporten er kendetegnet ved, at resultatet er aftalt på forhånd, så holdt Nick FN Gage ikke igen, som det kan ses på billedet herunder.

Jo jo, men er det ikke bare teaterblod? Sikkert en blanding, men der er ingen tvivl om, at skuespilleren fik en hård medfart i ringen, hvilket billedet viser med al tydelighed.

'Tak til alle fansene for jeres kærlighed. Jeg er blevet lappet sammen', skriver han under billedet.

David Arquette har tidligere deltaget i WCW-events for at promovere sine film, og han blev endda en kontroversiel verdensmester.

Siden er han blevet mobbet med, at han fik mesterskabet foræret, har han tidligere fortalt. Og han begyndte derfor tidligere på året at træne med den professionelle wrester Peter Avalon med henblik på at gøre comeback og vinde noget af respekten tilbage. Siden har han deltaget i flere kampe inden fredagens dødskamp.

Han har efterfølgende udvist stor selverkendelse på Twitter, hvor han skriver.

'Det viser sig, at dødskampe ikke lige er min ting.'

Han måtte ifølge flere medier hastes på hospitalet for at blive lappet sammen, og der florerer da også billeder af ham fra hospitalssengen. Rul blot videre til billede to herunder.