97-årige Zsa Zsa Gabor har mistet sin datter

Den aldrende skuespillerindes 67-årige datter er død

Zsa Zsa Gabors mand har nægtet at lade Francesca Gabor Hilton se sin mor. (Foto: AP)
Zsa Zsa Gabors mand har nægtet at lade Francesca Gabor Hilton se sin mor. (Foto: AP)

Hun har svævet mellem liv og død adskillige gange de seneste år. Ligget i koma og fået amputeret sit ene ben. Men gang på gang har den 97-årige ungarsk-født amerikansk skuespillerinde Zsa Zsa Gabor overlevet.

Dagens fødselar med sin mand, Frederic Prinz von Anhalt. (Foto: AP) Intl. kendte Zsa Zsa overlever igen

Nu har Gabor også overlevet sin eneste datter. Francesca Gabor Hilton døde mandag i Los Angeles, efter hun blev ramt af et fatalt hjerteanfald.

67-årige Francesca Gabor Hilton var ifølge USA Today blandt andet sammen med sin forlægger, da hun pludseligt døde.

Zsa Zsa Gabor er endnu en gang bliver indlagt. (Foto: All Over) Intl. kendte 93-årig Gabor hasteindlagt

- Vi diskuterede den bog, hun var ved at skrive. Så skulle hun på toilettet. Hun kom aldrig ud, siger Edward Lozzi, der er i chok over dødsfaldet.

Francesca Gabor Hilton, der var grandtante til Paria Hilton, havde også sin forlovede, Michael Natsis, ved sin side, da hun faldt om. Han forsøgte i samarbejde med ambulancefolkene forgæves at redde hendes liv. Hun blev erklæret død ved ankomsten til Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles.

Intl. kendte Zsa Zsa Gabor totalt ruineret

Francesca Gabor Hiltons stedfar, Frederic Prinz von Anhalt, gjorde den seneste tid forholdet mellem mor og datter voldsomt svært. Blandt andet tillod han ikke at Francesca besøgte sin mor, der lider af demens og har mistet evnen til at tale.

Ifølge RadarOnline var Francesca Gabor Hilton bare få timer før sin død i kontakt med en advokat, der skulle forsøge at hjælpe hende med at få lov til at besøge sin 97-årige mor.

93-årige Zsa Zsa Gabor har fået en alvorlig blodprop. Det er fjerde gang i år, at hun har været indlagt på sygehus.(Foto: Zuma Press) Intl. kendte Zsa Zsa Gabor mister det ene ben
Zsa Zsa Gabor har nu fået nyheden om, at lægerne har amputeret hendes ene ben Intl. kendte Zsa Zsa havde alligevel ikke brug for benet

Zsa Zsa Gabor har været syg i flere år. (Foto: All Over Press)
Zsa Zsa Gabor har været syg i flere år. (Foto: All Over Press)
 

0 kommentarer
Vis kommentarer