Aaron Carter i alvorlig trafikulykke

Bilen er totalskadet og den 29-årige stjerne har mange smerter

Aaron Carter brækkede næsen, da han kørte galt i sin bil. Foto: AP
Aaron Carter brækkede næsen, da han kørte galt i sin bil. Foto: AP

Disse børnestjerner blev smadret af berømmelsen

Aaron Carter forsøger at komme til hægterne, efter han tirsdag morgen var involveret i en alvorlig trafikulykke. Det skriver flere amerikanske medier.

Den 29-årige tidligere barnestjerne og nuværende popsanger har desuden selv lavet adskillige opdateringer på Twitter om ulykken, der tydeligvis har rystet ham noget.

Som han skriver i et af sine tweets, blev hans BMW M4 totalskadet ved ulykken, der heldigvis ikke kostede menneskeliv.

Aaron Carter slap fra ulykken med snitsår i ansigtet, en brækket næse og en total mørbanket krop, der gør hamrende ondt.

Carter har i forbindelse med ulykken udsendt over en håndfuld tweets, og han udtrykker blandt andet lettelse og glæde over, at det trods alt ikke gik værre.

Aaron Carter blev allerede kendt som niårig, og hans liv har været noget af en rutsjebanetur. Tidligere på sommeren blev han anholdt for besiddelse af marihuana og 'stofrelaterede objekter' samt for at nægte at få foretaget en test, der kunne vise, om sangeren var påvirket, mens han kørte bil.

Amerikansk barnestjerne anholdt med marihuana

Aaron Carter, der er lillebror til boyband-stjernen Nick Carter, har medvirket i en lang række tv-serier, herunder 'Lizzie McGuire' og '7th Heaven', og så har han været med i den amerikanske udgave af 'Vild med dans'.

Hjerteknuseren Aron Carter taler ud om sin store nedtur