Actionbøf: Vild med min nyfødte baby

Dwayne 'The Rock' Johnson er blevet far for anden gang til en lille pige

 

The Rock har også tidligere vist, at han er en blød mand - senest da hans hundehvalp måtte aflives. Nu svømmer følelserne over på grund af den nyfødte datter. Foto: Privat
The Rock har også tidligere vist, at han er en blød mand - senest da hans hundehvalp måtte aflives. Nu svømmer følelserne over på grund af den nyfødte datter. Foto: Privat

Dwayne 'The Rock' Johnson har fået sit livs julegave i år. Den 43-årige skuespiller er nemlig blevet far for anden gang, og det har gjort den verdensberømte actionbøf helt blød om hjertet.

På Instagram fremviser den stolte far sin nyfødte datter, Jasmine, der ligger trygt og putter på Hollywoodstjernens brystkasse.

The Rock med Brutus, der mistede livet efter at have spist en giftig svamp. (Privatfoto) Intl. kendte Måtte aflive hvalpen Brutus: Åd giftig svamp

- Vi er ekstremt taknemmelige, og at være en taknemmelig mand får en helt ny betydning, skriver 'Fast and the Furious'-stjernen blandt andet til det søde billede af lille Jasmine, der kom til verden i midten af december.

- Under dette kraftfulde øjeblik, hvor jeg ligger hud mod hud med min nyfødte datter, Jasmine, havde jeg blot ét ønske til universet. Giv mig styrke til at være en bedre mand i dag, end jeg var i går. Hvis jeg kan opnå dét, så vil jeg have en god chance for at blive en god far, skriver 'The Rock'.

Helikopterpiloten Ray (Dwayne Johnson) redder kernefamilien i ny apokalypsefilm. (Foto: SF Film) Filmanmeldelser Ny film med 'The Rock' er katastrofalt ringe

Johnson har i forvejen 14-årige Simone fra et tidligere forhold, mens han har fået sin nyfødte pige med kæresten gennem ni år, den 31-årige sangerinde Lauren Hashian.

- Jeg var der under hele fødslen, hjalp hende med vejrtrækningen, igennem hver eneste intense ve, hvert eneste sekund af smerte og igennem selve fødslen, klippede navlestrengen over og tørrede øjnene. Fantastisk!, beretter 'The Rock' om det afgørende øjeblik.

- Som mand er det et mirakel, vi alle bør overvære, fordi det giver dig en helt ny respekt for kvinders styrke og skønhed, skriver han og efterfølger blandt andet med hashtagget: 'Hun må først date, når hun er 40'.

 

3 kommentarer
Vis kommentarer