Adele: Skandalepolitiker gjorde mig kendt

Sangstjernen mener, at verden fik øjnene op for hende, da hun medvirkede i samme tv-program som Sarah Palin

Adele takker den republikanske politiker Sarah Palin for sin store karriere. (Foto: AP)
Adele takker den republikanske politiker Sarah Palin for sin store karriere. (Foto: AP)

Det kræver en stor portion talent, ekstremt meget af den såkaldte x factor og så lige en altafgørende mængde held for at bryde igennem stjerneland.

I 2008 havde sangerinden Adele netop udgivet sin debutplade, '19', men det fyldte ingenting i medierne i forhold til den hypede politiker Sarah Palin, som folk enten elskede eller hadede.

Den oscarvindende sangerinde overraskede seerne midt under 'X Factor'. (Foto: AP) INTL. MusikNYT Efter tre års pause: Adele er tilbage

Den tidligere Alaska-guvernør og vicepræsidentkandidat var kendt for sine kontroversielle holdninger og til tider utilregnelige opførsel, og derfor sad millioner af amerikanere ofte klinet til skærmen for at se, hvad hun nu havde gang i, når hun optrådte på tv.

Coveret til Adeles tredje studiealbum, '25', der udkommer fredag 20. november og indeholder 11 nye numre. INTL. MusikNYT Adele er tilbage: Så har vi balladen

Derfor fik verden også øjnene op for Adele, da hun og Palin delte skærmtid sammen i et af verdens mest sete underholdningsprogrammer, satireshowet 'Saturday Night Live', mener den i dag 27-årige succesfulde stjernesangerinde.

- Det var så heldigt - jeg havde medvirket i programmet en gang før og blev hyret til det igen sammen med skuespilleren Josh Brolin. Sarah Palin skulle være med i udgaven ugen efter, men noget kom i vejen i forbindelse med hendes kampagne, så hun blev rykket til min uge, fortæller Adele til BBC.

En af de mest sete tv-programmer
- Det blev en af de mest sete episoder af 'Saturday Night Live' nogensinde, og så blev det oven i købet sendt to uger inden, musikbranchen skulle nominere folk til Grammy-statuetterne.

Adele ligger igen i top på alverdens hitlister. (pr-foto) Intl. kendte Adele mobbes for oldgammel mobil

Adele strøg efterfølgende til toppen af hitlisterne, scorede massevis af musikbranchens fineste priser og blev hædret med en britisk riddertitel.

'25' følger uden slinger i valsen opskriften fra millionsuccesen '21' (Foto: Bulls) INTL. Album-anm. Endnu en stensikker sællert fra Adele

- Programmet banede vejen for mig. Albummet blev straks nummer 1, og jeg blev nomineret til en Grammy, som jeg rent faktisk vandt. Alt dette takket være Sarah Palin, lyder det fra den Oscar-vindende 'Skyfall'-sangerinde, der netop har udgivet sin tredje plade, '25'.

Den 27-årige brite med den enestående stemme kan glæde sig over, at anmelderne har modtaget '25' positivt. (Foto: Mogens Flindt) INTL. MusikNYT Adele dropper musiktjenester

1 af 3 Adele er en af verdens mest populære pop-sangerinder.(Foto: AP)
2 af 3 Politikeren Sarah Palin blev utrolig populær, blandt også fordi hun tit sagde noget frygteligt sludder.(Foto: AP)
3 af 3 Adele takker den republikanske politiker Sarah Palin for sin store karriere. (Foto: AP)