Adele tuder til træning

Det er ikke bare sjov at komme i form!

Adele har altid stået ved sin figur. (Foto: All Over Press)
Adele har altid stået ved sin figur. (Foto: All Over Press)

27-årige Adele er startet det nye år som så mange af os andre – nemlig med træning og sund mad.

Den populære 'Hallo'-sanger har tidligere kaldt træning for 'fucking kedeligt', men når man som Adele står over for en 10 måneder lang turné, er der ingen vej uden om!

Den britiske sangerinde danner par med den 14 år ældre Simon Konecki. (Foto: AP) Intl. kendte Sangstjerne: Er kun okay takket være kæresten

Onsdag aften lagde den engelske sangerinde dette billede ud af sig selv, og det er ikke svært at se, at hun ikke lige frem nyder at svede sig i form.

Adele hyler af udmattelse, mens hun hiver og flår i en fitnessmaskine.

’Getting ready’ skriver hun som en kommentar til billeder – og det er den 29. februar, at Adele skal være fit til sin første turné siden 2011. Hun lægger som bekendt også vejen forbi Danmark.

De danske koncerter afholdes i Forum i København tirsdag den 3. maj og i Jyske Bank Boxen i Herning onsdag den 4. maj. Billetterne til de to koncerter var udsolgt på bare 20 minutter.

Adele er en populær dame i Danmark (Foto: AP) INTL. MusikNYT Adele udsolgt på 20 minutter

Adele trak sig for tre år siden tilbage fra offentligheden, og da hun i 2015 dukkede op med sit nyeste album, ’25’, var det i en noget slankere udgave.

Der er blevet lidt mindre af Adele den seneste tid. (Foto: AP)
Der er blevet lidt mindre af Adele den seneste tid. (Foto: AP)
 

I et interview med magasinet Daily Life i november fortalte hun, at hendes nye figur var resultatet af en røvkedelig diæt og lige så dødssyg træning.

Adeles sundhedsflip har også betyder, at hun har droppet smøgerne, sprutten, koffein samt krydret og syrlig mad. Til gengæld er hun nu blevet stor fan af smoothies.

Schyyyy! Adele skal spare på stemmen. (Foto: Mogens Flindt) INTL. MusikNYT Adele skal holde kæft i en måned

- Det er fucking kedeligt, men jeg tror ikke, at man tager sin stemme alvorligt, før den svigter, sagde hun i november med henvisning til dramaet i 2011, hvor hun måtte opereres for en polyp på sit stemmebånd og derfor aflyse sin tuné.

Adele forventer at blive 100 procent rask. (Foto: Mogens Flindt) INTL. MusikNYT Sådan har Adele det efter operationen

- Nu frygter jeg hele tiden, at jeg skader min stemme, sagde hun til Daily Life.

16 kommentarer
Vis kommentarer