Afholden Hollywood-stjerne: Vil have en pub

Tom Hardy drikker ikke, men vil bygge en pub i sin baghave

Tom Hardy er på vandvognen, men vil nu have en pub i sin baghave. (Foto: All Over)
Tom Hardy er på vandvognen, men vil nu have en pub i sin baghave. (Foto: All Over)

Skuespilleren Tom Hardy har fået en idé. Han vil bygge en pub i sin baghave.

Det lyder formentligt som en idé de fleste mænd kan relatere til, men i netop Tom Hardys tilfælde er byggeprojektet en smule spøjst. Han er nemlig afholdsmand og har ikke drukket alkohol i mere end 10 år.

Tog 23 kilo på til rolle - i muskler

Planen med pubben er dog ikke at skabe en traditionel pub, hvor alle og enhver kan troppe op og få en drink efter arbejde. Den skal være et samlingssted for skuespillerens venner i den engelske hovedstad, London.

Det skriver Daily Mirror, der desuden kan fortælle, at pubben bliver bygget som en klassisk gentlemen's club i mørkt træ og flotte møbler.

Alt om Tom Hardy: Verdens nye Mad Max

Tom Hardy i 'Mad Max: Fury Road'. (Foto: Warner Bros.)
Tom Hardy i 'Mad Max: Fury Road'. (Foto: Warner Bros.)

Den 37-årige 'Mad Max'-skuespiller har tidligere fortalt, at han har været døden nær på grund af et voldsomt stof- og alkoholmisbrug.

- Hvis jeg drak fire fadøl og en halv flaske vodka kunne jeg forvandle rummet her til et sindssygt mareridt på tre minutter, har han tidligere fortalt om, hvor ubehagelig han blev, når han drak.

Også stoffer har han taget for mange af, og i 2003 lod han sig indlægge på en afvænningsklinik. Siden har han været afholdsmand.

For tiden venter han barn med sin kone, Charlotte Riley, som han giftede sig med i 2013. Fra et tidligere forhold har han sønnen Louis på syv.

'Mad Max' er en omgang hæsblæsende tomgang