Annonce:
Annonce:

Aflyser julefest: Første gang i 42 år

Den traditionelle familie-fest er aflyst

Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Den famøse Kardashian-Jenner-familie plejer hvert år at holde en stor julefest i så stor stil, at ikke mange kommer bare i nærheden af kendis-familiens niveau.

I år er alting bare anderledes, og de har set sig nødsaget til at aflyse festen, der ellers har været en tradition siden 1978.

Det skriver Khloé Kardashian på i et svar til et opslag lavet af en fan af familien, hvori der bliver spurgt hvorvidt familien har tænkt sig at gennemføre julefesten på trods af corona.

Artiklen fortsætter under billedet...

'Antallet af corona-tilfælde er ude af kontrol i Californien, så vi har besluttet, at vi ikke holder en julefest i år. Det er første gang siden 1978, at vi ikke har julefesten, tror jeg. Helbred og sikkerhed kommer i første række! Det er et must, at vi tager den her pandemi seriøst', skriver verdensstjernen.

I shitstorm: Hun er ikke til at genkende

Annonce:

Artiklen fortsætter under tweetet...

 

De fleste fra familien har bopæl i Californien, og grundet de mange corona-tilfælde bliver det svært for dem at lave noget sammen.

Til en anden fan skriver Kardashian-søsteren, at familien er meget kede af at aflyse festen, mens hun i en tredje kommentar afslører, at de ingenting har gjort op til jul, som de ellers plejer. Familiens årlige julekort er ellers fast inventar i den store families juleforberedelser.

'Vi har ikke gjort noget. Ingen julebilleder og julefest i år. Covid har taget over.'

Hvert år sidder mange fans ellers og venter på det årlige Kardashian-Jenner julekort, men nu hvor der intet julebillede er taget, kommer der højst sandsynligt heller ikke noget julekort.

Artiklen fortsætter under tweetet...

Annonce:

Kardashian-familien afholdte i efteråret ellers en stor fest, da Kim Kardashian West fejrede sin 40-års fødselsdag på en privat ø i Tahiti midt under pandemien.

Det gik ikke stille for sig - hverken under selve fødselsdags-ferien, men heller ikke efterfølgende. fejringen skabte ramaskrig blandt fans og ikke-fans verden over, da familien brød alle de restriktioner og forbud om at samle sig i større grupper ligesom alle unødvendige rejser også frabedes.

Nu gør de det - endelig

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Her har Mette Frederiksen tabt stort set alle slag
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: