Afslørede Obama lige Beyoncé og Jay Z's store hemmelighed?!

I en hyldest-tale til den amerikanske rapper Jay Z fik USA's tidligere præsident Barack Obama muligvis snakket en smule over sig

Afslører Obama Jay-Z og Beyoncés tvillingers køn her?
Følg Internationale kendte

Den populære amerikanske musiker Jay Z blev torsdag – som den første rapper i historien – optaget i den amerikanske 'Songwriters Hall of fame'.

Og i en kort videohilsen hyldede USA's tidligere præsident Barack Obama den prisvindende rapper for sin imponerende og inspirerende karriere, og udtrykte også sin store respekt for hans vej fra en svær og problemfyldt opvækst til toppen af landets hitlister.

Kulminationen på en mønsterbryders udvikling, som Barack Obama desuden valgte at døbe en 'true American original'.

Men under den lille hyldest-tale og i mellem de mange pæne ord og gloser sneg der sig muligvis også et lille subtilt hint ind til alle de mange desperate fans derude bag tv-skærmene, som i lang tid har ventet i spænding og ikke mindst spekuleret i, hvad kønnet mon er på Jay Z og den højgravide popdiva Beyoncés kommende tvillinger.

Stjernerne fejrede Beyoncé ved babyfest

- Både Jay og jeg ligger også under for vores døtre, selvom han snart kommer til at overgå mig, når de to tvillinger kommer, sagde Barack Obama, inden han tilføjede:

- Og lad os indse det… Begge vores koner er markant mere populære, end vi selv er, sagde han.

Artiklen fortsætter under billedet...

Det berømte par er kendt for deres mere eller mindre raffinerede små hentydninger til deres store fanskare, når det drejer sig om Beyoncés graviditet.

Men de har indtil nu ikke givet nogle deciderede svar på, hvad kønnene på tvillingerne er… People.com og flere andre amerikanske medier overvejer nu om Obama i sin tale afslørede, at der er to døtre på vej? Og om der ligefrem er mulighed for at skabe 'Destiny’s Child: The Next Generation', bliver der joket.

I forvejen har parret nemlig den fem-årige datter Blue Ivy Carter sammen.

Det velkendte venskab mellem Obama og Jay Z, med det borgerlige navn Shawn Corey Carter, opstod tilbage i 2008 i de første dage af den tidligere præsidents kampagne i valgkampen om pladsen i Det Hvide Hus.

Graviditeten får Beyoncé til at aflyse koncert

Og ifølge Obama, har den 55-årige toppolitiker og den otte år yngre rap-musiker mere tilfælles end som så:

- Ingen af dem, der mødte os som unge, havde regnet med, at vi ville nå dertil, hvor vi begge befinder os i dag, sagde Barack Obama.

- Vi ved begge, hvordan det er at mangle og savne en faderfigur i sit liv. Vi ved også, hvordan det er at komme fra trange kår, og vi kender begge til folk, der ikke fik de samme chancer i livet, som vi selv gjorde, sagde han og afslørede samtidig, at han formentlig nok er den eneste præsident, der nogensinde har spillet Jay Z's raphits i Det Ovale Værelse (præsidentens kontor i USA, red.).

Nøgen Beyonce jubler over graviditet

Den populære rapper er opvokset i den hårdere del af Brooklyn i New York og var i sine unge år involveret i narkohandel, inden han for alvor fik gang i karrieren som rapmusiker.

Ifølge NBC News har Jay Z vundet 21 Grammyer, solgt mere end 100 millioner albums verden over og haft intet mindre en 13 rapsange til at ligge nummer ét på den klassiske amerikanske hitliste Billboard Charts i tidens løb.

Beyoncé og Jay Z til en basketball-kamp i Los Angeles. Foto: Mark J. Terrill/AP
Beyoncé og Jay Z til en basketball-kamp i Los Angeles. Foto: Mark J. Terrill/AP
 

Seneste nyt

Langt de fleste pampere ender heldigvis med at blive drivvåde

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.