Afslører: Kan blive den sidste

Ed Sheeran kommer formentlig ikke til at tage på en stor turné igen i fremtiden, varsler han

Ed Sheeran skal spille fire udsolgte koncerter i Danmark på den turné, han varsler kan kan blive sin sidste. Foto: Ritzau Scanpix/DANIEL WAGNER
Ed Sheeran skal spille fire udsolgte koncerter i Danmark på den turné, han varsler kan kan blive sin sidste. Foto: Ritzau Scanpix/DANIEL WAGNER
Følg Internationale kendte

Alting har en ende, og for Ed Sheeran kan enden på turné-livet meget vel være slut snart.

Efter den kommende turné, som blandt andet byder på fire koncerter i Danmark næste år, kommer han formentlig ikke til at tage på en stor turné igen.

Det fortæller han i podcasten 'Tell me a lesson' på BBC.

- Jeg ville hade at gøre det i 20 år og have et forhold med mine børn, som havde lidt under det, fordi jeg valgte arbejde over dem.

- Jeg tror, det handler om at finde balancen i det - og jeg tror helt ærligt, at efter den næste turné, jeg skal på, kan jeg ikke se mig selv gøre det igen på den måde, siger han.

I fremtiden forestiller han sig, at han tager på turné seks uger om sommeren eller seks uger om vinteren, så han kan bruge tid med sin hustru, Cherry Seaborn, og sin datter, Lyra.

Ed Sheeran har tidligere taget en pause på et år fra turné-livet i 2019, da han arbejdede på albummet 'Equals', som blev en kæmpe succes.

Den kommende turné kaldes 'The Mathmatics Tour', selvom den egentlig hedder '+ - = ÷ x Tour', og den bliver kickstartet i Dublin til april.

Den rødhårede popstjerne spiller dog først i Danmark i efteråret, hvor han 3., 4., 5., og 6. august spiller i Øresundsparken i Tårnby på Amager ved København. Samtlige fire koncerter er udsolgte.

Folk med høj uddannelse, der opfører sig top-idiotisk

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.