Afslører tatovering nyt par?

Er tatovering bevis på, at One Direction-hjerteknuser har fået ti år ældre kæreste?

Er dette den samme rose? Du kan zoome ind på billedet længere nede i artiklen. (Fotocollage: All Over Press)
Er dette den samme rose? Du kan zoome ind på billedet længere nede i artiklen. (Fotocollage: All Over Press)

Liam Payne er angiveligt begyndt at se Cheryl Fernandez-Versini, og parret var sammen på eksotiske Maldiverne på Valentines Dag den 14. februar. Det skriver Bang Showbiz.

Og Liam Payne har for få timer siden givet liv til rygterne ved at ændre sit profilbillede på Instagram, så det nu er et foto af ham uden skjorte med Cheryl liggende i sin arm.

One Direction-stjernen har ifølge The Sun hemmeligt datet den ti år ældre 'X Factor'-dommer de seneste tre måneder.

Cheryl Cole på vej tilbage til utro Ashley

Cheryl Fernandez-Versini er i Danmark mest kendt for sit turbulente ægteskab og skilsmisse fra den professionelle fodboldspiller Ashley Cole og ikke mindst sin berømte tatovering på lænd og balder, som forestiller roser. Derfor blev billedet, som Liam lagde på sin Instagram på Valentines Dag også tolket som en kærlighedserklæring til Cheryl.

Smukke Cheryl Fernandez-Versini ses her ankomme til X Factor-auditions i London i 2014. Det var igennem X Factor, at de to turtleduer mødte hinanden. (Video: Splash)

Din numse-tatovering er latterlig

Men dermed stopper betagelsen ikke. Angiveligt er den 22-årige hjerteknusers seneste tatovering, der er en blomst på hånden, endnu en hyldest til den kæmpe blomst, som dækker hele den tidligere Girls Aloud-sangerindes balder.

Og zoom ind på Liam Paynes tatovering herunder for at se ligheden.

Smukke Cheryl viste sin numse-tatovering frem

Parret mødtes første gang for fem år siden, da han som blot 16-årig stillede op i det britiske 'X Factor' som solo artist, inden Simon Cowell satte ham sammen med Niall Horan, Zayn Malik, Harry Styles og Louis Tomlinson og dannede verdens mest berømte band.

32-årige Cheryl har for nylig ansøgt om skilsmisse fra sin anden mand, Jean-Bernard Fernandez-Versini. Og franskmanden er alt andet end begejstret for ekskones nye unge flamme. På Instagram skrev han under billedet af en løve: 'Jeg vidste aldrig, hvor stærk jeg var, før jeg skulle tilgive en, som ikke var ked af det, og acceptere en undskyldning, jeg aldrig fik.

Smukke Cheryl er single igen

Liam og hans kæreste gennem to år, Sophia Smith, brød med hinanden sidste år.

Popstjerne dybt ulykkelig over brud med kæresten