Annonce:
Annonce:

Alec Baldwin bryder tavsheden: 'Mit hjerte er knust'

Alec Baldwin bryder tavsheden på Twitter efter ulykken, der dræbte en kvinde på filmsettet

Sagen kort: Alec Baldwin skyder og dræber kvinde under filmoptagelser i ulykke
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Alec Baldwin sætter nu selv ord på nattens tragedie, der kostede en kvinde livet under optagelserne til filmen 'Rust' i Santa Fe, New Mexico.

Det sker på Twitter.

'Der er ingen ord, der kan beskrive mit chok og min sorg over den tragiske ulykke, der dræbte Halyna Hutchins - en hustru, mor og dybt beundret kollega. Jeg samarbejder fuldt ud med politiet for at finde ud af, hvordan denne tragedie skete,' skriver han og fortsætter:

'Jeg er i kontakt med hendes mand, og jeg har tilbudt min støtte til ham og hans familie. Mit hjerte er knust for hendes mand, deres søn, og alle der kendte og elskede Halyna.

Det er stadig uklart, præcis hvad der skete. Men politiet har meldt ud, at det var Alec Baldwin, der affyrede rekvisitpistolen. Skuddet ramte Halyna Hutchins, der afgik ved døden.

Annonce:

Ud over hende blev den 48-årige instruktør Joel Souza også ramt i ulykken. Han blev kørt på hospitalet og er siden blevet udskrevet igen.

Alec Baldwin arbejder som skuespiller og producer på filmen, hvor han har hovedrollen som Harland Rust.

Ingen er endnu sigtet i sagen, der fortsat efterforskes af politiet.

Alec Baldwin brød sammen ude foran politistationen, da han var blevet afhørt efter tragedien. Han er ikke sigtet. Foto: Jim Weber/The New Mexican
Alec Baldwin brød sammen ude foran politistationen, da han var blevet afhørt efter tragedien. Han er ikke sigtet. Foto: Jim Weber/The New Mexican

Fagforening: Ét skarpt skud
Det var en rekvisitpistol med ét skarpt skud, som Alec Baldwin affyrede, der dræbte kvinden.

Det har IATSE Local 44, der er fagforening for blandt andre rekvisitører, oplyst i en mail til dens medlemmer. Her blev det desuden fortalt, at de ikke havde medlemmer til stede under optagelserne, hvor det var lokale folk fra New Mexico, der stod for rekvisiterne. Det skriver IndieWire og Variety, der har set mailen.

Det afviser politiet dog.

- Vi har slet ikke lavet de kriminaltekniske undersøgelser på det punkt endnu. Det har vi ikke fastslået endnu. Vi fortsætter vores efterforskning, og vi forventer at have flere informationer i næste uge, siger politiets talsmand, Juan Rios, til Deadline.

Annonce:

Tidligere fredag stillede våbeneksperter Lasse Spang Olsen og Hummer Højmark sig tvivlende over for, at det skulle være sket med en rekvisit-pistol. Det kan du læse mere om her.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
afsløringafsløringafsløringafsløringafsløringafsløringafsløringafsløringafsløringafsløringafsløringafsløringafsløringafsløringafsløringafsløringafsløring
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Regeringen har en regnemaskine, der forudsiger alt
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: