Alien-skuespiller død med corona

Den amerikanske skuespiller Jay Benedict er død 68 år gammel på grund af komplikationer i forbindelse med coronavirus

Jay Benedict kendt fra filmen Aliens og fra tv-serien Kriminalkommisær Foyle er død 68 år gammel. Foto: Ritzau Scanpix.
Jay Benedict kendt fra filmen Aliens og fra tv-serien Kriminalkommisær Foyle er død 68 år gammel. Foto: Ritzau Scanpix.

Den amerikanske skuespiller Jay Benedict, der er kendt for sine roller i film som 'Aliens' og 'The Dark Knight Rises', er død 68 år gammel, efter at han er blevet smittet med coronavirus.

Det skriver flere medier heriblandt The Guardian og Fox News.

Oplysningen om den 68-årige skuespillers dødsfald blev ifølge Fox News offentliggjort på Jay Benedicts hjemmeside, hvor der stod følgende:

'Det er med dyb sorg, at vi oplyser om Jay's død den 4. april, der skete på grund af komplikationer i forbindelse med corona'.

Den sørgelige oplysning blev også meddelt fra TCG Artist Management, der på Twitter skriver følgende:

'Det er med stor sorg, at vi meddeler, at vores kære klient Jay Benedict er død, efter at  han i eftermiddags tabte kampen mod coronavirus. Vores tanker går til familien.

Jay Benedict er også her i Danmark kendt fra tv-serien 'Kriminalkommisær Foyle'. Hans er i rollen som den amerikanske militærmand John Kieffer, der er ven med hovedpersonen Christopher Foyle i den britiske tv-serie. Jay Benedict er også kendt for den populære tv-serie 'Emmerdale.'

Hans kollega fra Emmerdale, Vicki Michelle, har også været ude på Twitter for at mindes Jay Benedict:

'Jeg er chokeret over at høre, at en af vores allerbedste skuespillere er død. Jay Benedict var en rar og kærlig mand. Han var gift med min gode veninde Phoebe Scholfield. Min tanker går til hende og hendes familie i denne sørgelige tid'.

Jay Benedict havde også en stor karriere i teaterverdenen. På hans hjemmeside fremgår det, at han i 1970' erne har spillet stort set alle mandlige roller i den populære opsætning af ‘The Rocky Horror Picture Show’.