Alvorligt syg - Top Gear-Clarkson i kørestol

Den kendte tv-vært Jeremy Clarkson må for en tid sætte topfarten betragteligt ned

Clarkson er levemand med stort L og sætter stor pris på både sprut og smøger. Foto: AP
Clarkson er levemand med stort L og sætter stor pris på både sprut og smøger. Foto: AP

Optagelse viser tv-værts vanvittige styrt: Alle troede han var død

 

Tv-vært Jeremy Clarkson, der blev kendt som en del af værtstrioen i BBC's ekstremt succesfulde bilprogram 'Top Gear' er blevet alvorligt syg under en ferie på den spanske ferieø Mallorca.

Clarkson, der blev fyret fra BBC efter en skandalesag, hvor han gik lige lovlig hårdt til sin producer, slår for tiden sine folder i et nyt bilprogram 'The Grand Tour', der vises på Amazons tv-tjeneste Amazon Prime.

Ifølge den britiske avis Daily Mail har Clarkson været indlagt siden fredag på grund af en alvorlig lungebetændelse, der har afkræftet ham i så høj grad, at han må have drop i armen og sidde i kørestol.

En repræsentant for tv-programmet 'The Grand Tour', som Clarkson sammen med Richard Hammond og James May er vært for, bekræfter over for blandt andet avisen The Telegraph, at Clarkson fredag morgen blev bragt til hospitalet.

- Jeremy Clarkson blev bragt på hospitalet fredag morgen under en familieferie i Spanien og bliver behandlet for lungebetændelse, oplyser repræsentanten om Clarksons tilstand.

Clarkson selv har også bekræftet historien med et billede på Instagram, hvor han i vanlig humoristisk stil viser sine hospitalsarmbånd frem og skriver, at det ikke just er den slags feriearmbånd, han er vant til.

Jeremy Clarkson i centrum af 'The Grand Tour'-holdet. Pr-foto
Jeremy Clarkson i centrum af 'The Grand Tour'-holdet. Pr-foto
 

I en Twitter-besked til sin ven Jemima Goldsmith bekræfter Clarkson, at han sidder i kørestol. Til The Sun siger en kilde, at Clarkson regner med, at der går flere uger, før han igen er på toppen.