Amanda smider tøjet for vegetar-sagen

Den velholdte 'Britain's Got Talent'-dommer, Amanda Holden, opfordrer folk til at holde dyrene fra 'din pande'

Hun har tidligere erklæret sig villig til at optræde nøgen i Playboy, hvis 'prisen var rigtig', men nu har hun valgt at gøre det kvit og frit i den gode sags tjeneste, 45-årige Amanda Holden, der for tiden er en af de fire dommere i 'Britain's Got Talent'.

Den velholdte dame har smidt tøjet for dyrevelfærds-organisationen PETA i håb om at overbevise folk om at blive vegetarer.

(Foto: AP) Underholdning Simon Cowell i panik

Det har Amanda selv været, siden hun var 13 år - og selv før da, var hun ikke særlig vild med at spise kød.

 

 

Altid fin hud
- For mig har det mange fordele (at være vegetar - red.) - min hud er altid fin, og jeg føler mig aldrig opsvulmet', siger hun.

Hun  opfordrer folk til at opgive kød, som både kan 'forbedre helbredet og gøre en positiv indvirkning på planeten'.

Sådan kan man netop nu opleve Rita Ora på forsiden af magasinet Lui.(Foto: Faxemile/Terry Richardson/Lui) Intl. kendte Se superstjerne spille klaver splitternøgen

 

Simon Cowell med kæresten Lauren. Parret fik sig natten til i går en voldsom forskrækkelse. (Foto: AP) Intl. kendte Simon Cowell bestjålet i sit hjem

- Det er noget vrøvl, at det er svært at være vegetar. Derv er så mange produkter at købe - kød-erstatninger, hvis det er det, du ønsker, grøntsager, millioner af ting, du kan stege og bruge.

- Det bedste, du kan  gøre for dyrene, er, at holde dem fra din pande, konkluderer flotte Amanda, der er talent-panelet sammen med Alesha Dixon, Simon Cowell og David Walliams.

Se Amanda Holden til awardshowet BAFTAS 2016 her. (Video: Splash).