Amerikansk burgerkæde chokerer igen

Amerikansk burgerkæde chokerer igen, fordi det er godt for omsætningen

Se reklamen for Tex Mex Bacon Thickburger her.

Burgerkæden Carl's Jr. har endnu en gang lanceret en reklame, som uden tvivl vil få mange feminister op af stolen og utallige mænd til at savle efter en burger

Det er langt fra første gang den amerikanske burgerkæde bruger letpåklædte modeller til at sælge deres produkter. Tidligere har modeller som Kate Upton, Charlotte McKinney og Danmarks egen Nina Agdal iført sig bikini og sat tænderne i en burger, fordi det ifølge burgerkædens direktør, Andrew Puzder, ganske enkelt virker.

- Hvis du ikke klager, så går jeg ned til vores marketing-afdeling og siger 'hvad er der galt med vores reklamer?', har direktøren tidligere udtalt om kædens marketingstrategi, der kort fortalt går ud på at lokke (mandlige) kunder i biksen ved at være politisk ukorrekt.

Samfund Jo, svulmende bryster virker faktisk

I den seneste Carl's Jr-reklame er det modellerne Alejandra Guilmant og Elle Evans, der lægger bikinikrop til løjerne. Guilmant er blandt andet kendt som Playboy-model, mens Evans optrådte nøgen i Robin Thickes 'Blurred Lines'-musikvideo i 2013, så det to modeller er med andre ord ikke bange for at smide tøjet.

Denne gang nøjes burgerkæden dog ikke med at chokere ved brugen af letpåklædte damer, reklamen blander sig nemlig også i grænsedebatten mellem USA og Mexico.

Kædens nyeste burger, med navnet Tex Mex Bacon Thickburger, er nemlig både inspireret af det texanske og det mexicanske køkken. I reklamen er det op til to letpåklædte, kvindelige beachvolley-hold, der repræsenterer henholdsvis USA og Mexico, at afgøre hvor burgeren hører hjemme.

Derfor spilles der beachvolley over en høj mur, som repræsenterer den amerikansk-mexicanske grænse, mens to mandlige tilskuere sidder og overvejer hvorvidt de skal fortælle pigerne, at burgeren er den perfekte blanding af begge dele.

Se den grænseoverskridene reklame over artiklen.

 

47 kommentarer
Vis kommentarer