Amerikansk rapper sagsøgt efter skyderi

Rapperen Chris Brown er blevet sagsøgt for ikke at have haft nok sikkerhed til en fest, hvor en rapkollega blev skudt

Nu er der problemer med Chris Brown igen igen. (Foto: Polfoto)
Nu er der problemer med Chris Brown igen igen. (Foto: Polfoto)

Den amerikanske rapper Chris Brown er blevet sagsøgt af musikproduceren Suge Knight, der lyder det borgerlige navn Marion Knight Jr., for ikke at have haft sikkerheden i orden, da han tilbage i 2014 var medvært for en fest, hvor nu 51-årige Suge Knight endte med at blive skudt.

Det skriver CNN, som desuden kan berette, at søgsmålet blev indgivet mandag i Los Angeles.

Intl. kendte Volds-anklaget musiker anklages igen for vold

Ud over 'Kiss Kiss'-rapperen er også sangerinden Pia Mia Perez og ejerne af natklubben, hvor skyderiet fandt sted, blevet sagsøgt.

Suge Knight anklager de involverede parter for ikke at have haft tilstrækkelig sikkerhed til festen, som blev afholdt på aftenen for MTV Video Music Awards i august 2014 på natklubben 1 Oak Nightclub, og hvor musikproduceren altså endte med at blive skudt syv gange.

Ifølge mediet angiver søgsmålet ikke et konkret erstatningskrav, men det sigter dog mod, at de anklagede parter fremadrettet blandt andet skal dække musikproducerens udgifter til behandling og medicin.

27-årige Chris Brown trak kun knap 5000 fans i Forum, hvor balkonen var lukket. (Foto: Anthon Unger) Koncert-anm. Lortebrun: Chris Brown ad røven til

Voldelig fortid
I søgsmålet beskrives Chris Brown blandt andet som en person, der er kendt for en voldelig fortid og har forbindelser til bander.

- Som et resultat af uagtsomhed fra de anklagede blev en eller flere ukendte individer tilladt adgang til begivenheden med våben, heriblandt skydevåben, lyder det blandt andet i anklagen.

Chris Brown, der står bag hits som "With You" og "Forever", har aldrig været anholdt for bandeaktiviteter, men han har indrømmet et voldeligt overfald på sangerinden Rihanna, dengang de to dannede par.

Tilbage i 2010 sagsøgte Suge Knight rapperen Kanye West og ejerne af en natklub i Miami for et skyderi i 2005, hvor den nu 51-årige musikproducer blev skudt i benet.

Dengang faldt retssagen ud til Kanye Wests fordel, som blev frifundet for alle anklager.

Suge Knight er i øjeblikket selv fængslet, hvor han blandt andet sidder anklaget for i 2015 at have påkørt to mænd med sin bil. Den ene af de to personer mistede livet efter episoden, og Suge Knight er derfor også anklaget for mord.

Han har erklæret sig ikke skyldig i alle anklager rettet mod ham.

4 kommentarer
Vis kommentarer