Ammer stadig sin 21 måneder gamle datter

Formel 1-arvingen Tamara Ecclestone giver stadig bryst til sin næsten to-årige datter

Den britiske tv-kendis Tamara Ecclestone, der i øvrigt er datter til Formel 1-bossen Bernie Ecclestone, ammer stadig sin 21 måneder gamle datter.

Tamara Ecclestone viser flot bikini-krop kun syv uger efter, at hun har født datteren Sophie.(Foto: Abaca Press) Intl. kendte Formel 1 babe: Sådan!

Den 31-årige smukke brunette er gået i sin mor, Slavica Ecclestones  fodspor. Tamara blev nemlig også ammet af sin mor til en relativ sen alder. Og nu gør hun det samme med sin datter Sophia, der om kun tre måneder fylder to år. Tamara er derfor altid tilstede for sin datter hver nat.

- Jeg ammer stadig min datter, så hvis hun vil  have mad, er jeg nødt til at være i nærheden af hende hele tiden, siger Tamara til BangShowbiz.

Tamara Ecclestone indrømmer også, at hun er nødt til at skære  ned på mere romantiske dates med sin ægtemand Jay Rutland, fordi det betyder meget for  hende at være sammen med sin datter om aftenen.

I sommers fik Tamara voldsom kritik, fordi hun havde lagt et billede ud på de sociale medier, hvor hun ammede sin datter Sophia. Dengang svarede Tamara således på kritikken:

- At amme er den mest naturlige ting en mor kan gøre. Jeg forstår ikke, hvorfor amning kan skabe så meget ballade, og at folk har noget imod det. Hvorfor skal mødre skamme sig over at made deres børn i offentligheden, siger Tamara og tilføjer:

- Jeg elsker, at min krop kan bidrage til at give min datter næring. Jeg vil fortsætte med at amme hende, fordi  mit moderlige instinkt fortæller mig, at det er rigtigt for Sophia og mig. Min mand Jay støtter mig også i min amning. Vores datter har førsteprioritet. Min datter har brug for mad. Så enkelt er det bare.

Her ses Tamara på stranden tilbage i 2013 (Video: Splash)

Så smukt kan det være: Tamara Ecclestone ammer her sin datter Sophia.(Foto: Instagram) Intl. kendte Kritiseret for at amme sin datter i swimmingpool

1 af 2 
2 af 2 
35 kommentarer
Vis kommentarer