Amok på tv-vært: - Sikke en gang skrald!

- Jeg har ingen respekt for dig, tordnede præsidentens personlige advokat Rudy Giuliani mod tv-værten Piers Morgan, da han blev forholdt kontroversielt Trump-tweet

Her løber interviewet helt af sporet. Video: ITV/Good Morning Britain

Er der to, der er kendt for ikke at skjule deres holdninger, uanset hvor kontroversielle de end måtte være, er det tv-vært Piers Morgan og advokat og mangeårig New York-borgmester Rudy Giuliani.

Giuliani for stædigt og, bevares, ofte ganske ærligt, at forsvare Donald Trump, for hvem han har tjent som personlig advokat gennem en årrække. Og Piers Morgan for ikke at holde sig tilbage på selvsamme præsidents yndlingsmedie, Twitter, hvor han indvier sine følgere i sit syn på stort set alt.

Tv-vært raser over aktivist i broccoli-udklædning: - Idiot!

Derfor var det måske også netop et interview mellem de to, der skulle gå galt.

Torsdag løb det helt af sporet og udviklede sig til et personligt opgør, da Piers Morgan havde Giuliani med som gæst i programmet Good Morning Britain via et videolink.

De to kender hinanden fra år tilbage, hvor Morgan bl.a. interviewede Giuliani som vært på CNN. Det var før, man automatisk forbandt advokaten med Donald Trump og til gengæld bl.a. huskede ham for sin bredt anerkendte håndtering af situationen efter terrorangrebet i New York i 2001.

Meget er sket på 20 år, og torsdag handlede interviewet i stedet om de voldsomme uroligheder, der lige nu præger USA, og som er udsprunget af den sorte George Floyds død i forbindelse med hans anholdelse i Minneapolis 25. maj.

Fire dage senere tweetede Præsident Donald Trump; 'når plyndringen starter, begynder skyderierne'.

Piers Morgan argumenterede for, hvorfor det er et problem, at præsidenten bruger et udtryk, der tidligere er anvendt i en racistisk sammenhæng. Og så knækkede filmen ellers.

- Hvad er der sket med dig?

- Du plejede at være en af de mest respekterede mennesker i USA. En, vi så op til, siger Piers Morgan bl.a. undervejs i interviewet, hvortil Giuliani nærmest råber tilbage:

- Hvem vil lytte til dig, Piers? Seriøst? Du kan sige alt, du vil, men jeg har ingen respekt for dig!

Du kan se det meste af sammenstødet i playeren øverst.