Angelina Jolie: Sådan går det efter skilsmissen

Angelina Jolie taler i et nyt interview ud om tiden efter Brad Pitt

'Brangelina' gennem tiden.

I september sidste år chokerede Hollywood-parret Angelina Jolie og Brad Pitt, da de bekendtgjorde, at de skulle skilles efter 12 års forhold.

Den nu 42-årige skuespillerinde pakkede sine ting og tog parrets seks børn med sig, da hun efterfølgende lejede et hus, hvor de boede i ni måneder.

Brad Pitt taler ud for første gang efter skilsmissen: Derfor gik det galt

For nylig har Salt-stjernen købt et stort palæ i Los Angeles med plads til børnene, og i et nyt interview med magasinet Vanity Fair fortæller hun om tiden efter skilsmissen.

- Det har bare været den hårdeste tid, og vi er ved at komme op for at få luft. (Dette hus, red.) er et stort fremskridt for os, og vi prøver alle at gøre vores bedste for at hele vores familie, siger hun.

Brad Pitt og Angelina Jolie var sammen i 12 år. Foto: All Over Press
Brad Pitt og Angelina Jolie var sammen i 12 år. Foto: All Over Press

I interviewet fortæller skuespillerinden ikke meget om, hvad der ledte til skilsmissen, men hun fortæller, at hun forsøger at holde sine følelser i skak foran parrets børn, så de ikke bliver for bekymrede.

- Jeg var meget bekymret for min mor, da jeg voksede op. Jeg ønsker ikke at mine børn skal være bekymrede for mig. Jeg tror, at det er meget vigtigt at græde i badet og ikke foran dem. De har brug for at vide, at alt bliver godt, selv når du ikke er sikker på, at det gør, siger Angelina Jolie til Vanity Fair.

Angelina Jolie er først kommet op til overfladen for at få luft. Foto: All Over Press
Angelina Jolie er først kommet op til overfladen for at få luft. Foto: All Over Press

I tiden efter skilsmissen har den prisbelønnede skuespillerinde også skullet bekymre sig om sit helbred.

Etiopisk kvinde bønfalder Jolie: Lad mig tale med min datter

Sidste år udviklede Angelina Jolie nemlig sygdommen Bells parese, der er en lammelse af de ansigtsmuskler, man bruger til at lave mimik med.

- Nogle gange sætter kvinder i familier dem selv til sidst. Indtil det manifesterer sig i deres eget helbred, siger hun i interviewet og fortæller, at hun i dag er blevet helbredt.

Angelina Jolie og Brad Pitt mødte hinanden i 2004 under indspilningerne til filmen "Mr. & Mrs. Smith". Siden blev de et par, og i 2014 giftede de sig.

Skilsmissestriden fortsætter: Vred Angelina revser Pitt

I september sidste år bekræftede skuespillerinden via sin advokat i en udtalelse, at hun ville skilles fra skuespilleren "af hensyn til familiens velbefindende".

Siden udspillede der sig en hård tid med stridigheder om parrets børn, men siden er der faldet mere ro over skilsmissen.

I maj i år stod Brad Pitt også frem i herremagasinet GQ Style og fortalte, at han er begyndt i terapi for at få sit liv - som igennem flere år har været fyldt med druk, hash og problemer med at håndtere følelser - på ret køl igen.