Anholdt for spritkørsel

'Real Housewives of Beverly Hills'-stjernen Paul Kemsley er blevet anholdt for at køre bil i spirituspåvirket tilstand

Paul Kemsley og Dorit Kemsley har været uheldige på det seneste - først blev de udsat for et hjemmerøveri og nu PK's anholdelse. Foto: Faye Sadou/MediaPunch /IPX
Paul Kemsley og Dorit Kemsley har været uheldige på det seneste - først blev de udsat for et hjemmerøveri og nu PK's anholdelse. Foto: Faye Sadou/MediaPunch /IPX
Følg Internationale kendte

Hvis du har stiftet bekendtskab med den amerikanske reality-serie 'Real Housewives of Berverly Hills', hvor rivaliserende veninder i høje hæle strides og skaber masser af drama, vil navnet Paul 'PK' Kemsley nok få en klokke til at ringe.

Det er nemlig Dorit Kemsleys mand, PK Kemsley, der ifølge Daily Mail er blevet taget for at færdes i trafikken med en alkoholpromille, der ikke helt har været til den gode side.

Realitystjernen blev trukket til side af politiet i Los Angeles 23. november og blæste herefter 0,081 i en alkometertest. Den lovlige grænse i Californien lyder på 0,08, som han har været alt for tæt på, ifølge politibetjentene.

Efterfølgende blev PK nemlig anholdt og bragt til politistationen i Van Nuys, hvor han blev testet igen og denne gang blæste 0,073.

Kørt hjem igen
Politiet holdt på ham i en time, hvorefter de kørte ham hjem igen. Her blev PK mødt af flere politibetjente fra Los Angeles Police Departement, som bevogter hans hus efter det voldsomme hjemmerøveri, der fandt sted hos Kemsley-parret i oktober.

Daily Mail har været i kontakt med PK's advokat, Alan Jackson, som bekræftede hændelsen og kunne fortælle, at PK var ude med en kollega, hvor han indtog et glas vin til aftensmaden.

'PK tager anklagerne ekstremt alvorligt og samarbejdede fuldt ud med myndighederne. Dette er den eneste gang, PK har været involveret i sådan en situation gennem de mange år, han har kørt bil. Han har lært en værdifuld lektie', uddybede advokaten.

PK danner par med Dorit Kemsley, som han har to børn sammen med. Foto: John Nacion
PK danner par med Dorit Kemsley, som han har to børn sammen med. Foto: John Nacion
 

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.