Aniston i sorg

Jennifer Aniston har mistet sin mor, som hun har haft et ret anstrengt forhold til

Jennifer Aniston har ikke haft det bedst forhold til sin kritiske mor. Her ses 'Venner'-stjernen på den røde løber i sidste måned. (Video: Splash)

I en alder af 47 år har skuespilleren Jennifer Aniston mistet sin mor.

Nancy Dow, der som sin verdensberømte datter var skuespiller, blev 79 år. Det skriver magasinet In Touch.

Aniston har haft et noget anstrengt og i lange perioder nærmest ikke eksisterende forhold til sin mor, der blev indlagt tidligere på ugen og siden fik det dårligere og dårligere.

Det er fem år siden, at Jennifer Aniston og hendes mor har haft kontakt - indtil den 12 maj i år, hvor 'Friends'-stjernen pludselig valgte at genoptage kontakten.

Jennifer Aniston og hendes forlovede Justin Theroux var på svigermor-date med deres mødre. Det er første gang i flere år, at Jennifer er sammen med sin mor på normal vis. Den mørkhårede kvinde ved siden af Jennifer er hendes mor Nancy. Og den lyshårede til venstre er Justin Theroux' mor Phyllis. (Foto: All Over Press) Intl. kendte Aniston måske forsonet med sin mor efter 14 år

Jennifer Aniston har tidligere fortalt, at hendes mor var meget kritisk overfor hende, og at det sled på deres forhold.

Det blev ikke bedre da Nancy Dow i 2009 udgav den ret afslørende bog om sin datter, 'From Mother and Daughter to Friends: A Memoir'.

Nancy Dow blev i løbet af sine sidste dage ramt af flere hjerteanfald og kunne til sidst hverken tale eller gå, skriver In Touch.

Intl. kendte Aniston: Frygtelige beskyldninger

2 kommentarer
Vis kommentarer